2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چقدرم خوب نگهداره مثل مادر نمیشه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

بلاخره خودش قبلا بچه بزرگ کرده اگر پاهاش سالمه میتونه واقعا بچه داری اول همه پا و کمر سالم میخواد

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

دختر منو که مادرشوهرم بهتر از من نگه میداره 

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

بستگی داره قلق  بچت بدونه یا نه..مادر شوهر من با وجودی که خیلی زن خوبیه ولی من یک ساعت پسرمو نمیتونم بسپرم دستش..ولی مامانم قلق بچه منو میدونه..چطوری بخوابونه چطوری غذا بده چطوری ارومش  کنه و بازی کنه.

چه رابطت باهاش بد باشه چه خوب،خوب نگه میداره..چون بچه ی پسرشه و دوسشون میدارن

منم مامانم شاغله منو مامانجون نگه داشته...البته من نوه ی اول هم بودم

فقط اینکه من تا۵سالگیم به مامانم وابسته نبودم ینی کلن وابسته نبودم با مامانجون تنهایی مشهد اراک تهران تبریز همه جا میرفتم

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...
2790
2778
2791
2779
2792