2777
2789
عنوان

بچه هام موقع خواب😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 105 پست
تموم کن مسخره بازیو دیگههه بذا گل بزنههه مرسی اه 🤣

قبلا خیلییییی زورش میگرفت گرررریه میکرد که تو باااید بذاری من گل بزنم 🙄😂 ولی الان خودش تلاش میکنه ولی فایده ای نداره باز🤣 گهگاهی میذارم گل بزنه کیف کنه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

قبلا خیلییییی زورش میگرفت گرررریه میکرد که تو باااید بذاری من گل بزنم 🙄😂 ولی الان خودش تلاش میکنه ...

بدجنسسس 🤣🤣

منم‌یه وقتا میپیچونم لایی میزنم‌بهش حرصش میگیره قهر میکنه 🤣

البته پسر من واقعا کوچولوعه دیگه ۴سالشه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدجنسسس 🤣🤣منم‌یه وقتا میپیچونم لایی میزنم‌بهش حرصش میگیره قهر میکنه 🤣البته پسر من واقعا کوچولوعه ...

پسر من از ۲ سالگی شروع فوتبال خانگی داشته🙄🤣 اون موقع میذاشتم مدام گل بزنه،  دیگه پرتوقع شد میگفت باید مدام شکست بخوری،  دیدم اوضاع بده ممکنه بعدا بزرگ بشه این اخلاقش بمونه، ولی خداروشکر جمعش کردم😂

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

پسر من از ۲ سالگی شروع فوتبال خانگی داشته🙄🤣 اون موقع میذاشتم مدام گل بزنه، دیگه پرتوقع شد میگفت ب ...

آره درست میگی بزرگتر که میشن باید با شکست آشنا بشن دیگه 

خدا نگه داره برات 😍

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

آره درست میگی بزرگتر که میشن باید با شکست آشنا بشن دیگه خدا نگه داره برات 😍

ممنون مهربون 😘 ان شاالله عزیزای خودت

صل علی سترکه چشم حسود بترکه 😂💗آخیی خیلی وایب خوبی دادین🌱💚

😁😁😁😁

خیلی خوب بود🤭

ممنونم نظر دادین❤🌹

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مامان مهربووون🥰🥰خدا برات نگهشون داره برای منم دعا کن تجربه کن مادرشدن رو🥺

عزیز دلم... ان شاءالله بزودی زود خبرشو همین جا بزاری برام که ذوق کنم برات🥰❤

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

عزیزم ی سوال میشه بپرسم ازت؟

بفرمایید

تا حالا از شوهرت خیانت ندیدی؟یا اینکه باعث بشه میل و رمقی ب زندگی نداشته باشی؟

نه اصلا خداروشکر.. همسر من مذهبیه و یه حرفی زد یبار بهم که خیلی به جونم نشست... گفت من از دیوار کسی بالا نمیرم تا کسی از دیوار من بالا نره... 

به ناموس کسی نگاه نمیکنم که کسی به ناموسم نگاه نکنه

گفت من دختر دارم... کاری نمیکنم که یه زمانی سر دخترم بیاد و عذاب بکشم.