2777
2789
عنوان

بچه هام موقع خواب😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 105 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

می دونم عزیزم چی میگین نمیخوام حس خوب تاپیکتون خراب بشه ولی مشکل اساسی همسرمه که به معنی واقعی کلمه ...

ان شاءالله درست میشه. همسر منم اوایل حساس بود. اما کلا در مورد تربیت بچه هاخیلی باهم صحبت میکنیم. مثلا چند بار براش مثال زدم از خودش که توی این سن بود و چه حالی داشت. از ازادی هایی که اون زمان داشتن نسبت به الان... از اینکه چقدر فضا داشتن برای تخلیه انرژی و هیجانات و بچه های الان به تبع سبک زندگی، این فضا رو کمتر دارن.... و اینکه خود خواهرشوهرو پدرشوهرم رو براش شاهد اوردم که خودش چقدر شیطنت داشته🤪

و نتیجه ش این شد که الان خیلی منطقی تر برخورد میکنه🥰

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

تاپیک خوندم یه لبخند بزرگ رو لبم نشست تنتون سالم الهی لبتون خندون❤️🌸🌺

خداروشکر بابت لبخندتون... همیشه بمونه رو لبتون عزیزم🌹

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

الان اوج شیرین کاریشه.... امشب پیراشگی درست کردم براشون... از باباش یاد گرفته میگه ممنون عزیزم. خییی ...

عزیز دلم 😍 نوش جان، ان شالله خونتون همیشه مثل الان پر از آرامش و شادی و حس خوب باشه 💖😘

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

عزیزم🥰🥰🥰پسر بزرگ من رشته ورزشی هاپکیدو رو انتخاب کرده... یکی دو هفته دیگه مسابقات استانیداره. دعا ...

ان شاالله موفق بشه و باعث سربلندی خانواده اش و در نهایت کشورش بشه😍 باشگاه پسرمم مسابقه بین استانی دارن ولی خنده دارش اینه پسر من ۷ سالشه، بقیشون بالای ۱۰ سالن😑😂 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

حالا پسرم پدرشو بیشتر قبول داره، چون من دراز میشم در دروازه نمیذارم یه توپ رد بشه🤣 میگه مامان لطفا ...

🤣🤣🤣🤣دلم خواست بعنوان تماشاگر بشینم ببینم این بازی رو... 

پسر کوچیک منم میاد شطرنج میچینه.به داداشش میگه بیا بازی کنیم که من ببرم🙄.بعدم با یه سرباز تو حرکت اول همه مهره ها و حتی شاه رو بیرون میکنه. اکر یه وقت مهره ای ازش بیرون باشه رو هم با همون سرباز برمیگردونه و اخرم میگه کیش و نات!!! بعدم برای خودش دور افتخار میزنه😁

کلا بچه ها دوست دارن قوانین بازی ها رو به فنا بدن و پیروز بظن تو میدون 

ان شاالله موفق بشه و باعث سربلندی خانواده اش و در نهایت کشورش بشه😍 باشگاه پسرمم مسابقه بین استانی د ...

ای جانم😍😍😍😍

رده نونهالان نمیتونه شرکت کنه؟ 

🤣🤣🤣🤣دلم خواست بعنوان تماشاگر بشینم ببینم این بازی رو... پسر کوچیک منم میاد شطرنج میچینه.به داداش ...

کیش و نات باحال بود😂😂😂 پسر منم اول خیلی ناجور بدش میومد شکستش میدادم و انتظار داشت بذارم راحت برنده بشه😅 ولی یادش دادم باید زحمت بکشه و توقع بی معنی نداشته باشه، چون میرفت مدرسه هم اذیت میشد بابت اینکه همه تحت فرمانروایی ایشون نبودن😂 دیگه خداروشکر الان عالی شده، معلم کلاس اولش فوق العاده بود از همه لحاظ 

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

کیش و نات باحال بود😂😂😂 پسر منم اول خیلی ناجور بدش میومد شکستش میدادم و انتظار داشت بذارم راحت برن ...

انشالله خدا حفظش کنه براتون... و چراغ دلتون بشه در هر دو دنیا🌹

حالا پسرم پدرشو بیشتر قبول داره، چون من دراز میشم در دروازه نمیذارم یه توپ رد بشه🤣 میگه مامان لطفا ...

تموم کن مسخره بازیو دیگههه بذا گل بزنههه 

مرسی اه 🤣

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ای جانم😍😍😍😍رده نونهالان نمیتونه شرکت کنه؟

نمیدونم والا، ولی بنظرم اشتباهه یه بچه با این سن با سن بالاترها تو یه باشگاه باشن، اونا با توجه به سنشون قد بلندترن، پسرم وقتی بین بچه های هم سن خودش بود همین مربیش میگفت فوق العاده باهوشه و بردش یه باشگاه دیگه که تحت نظر آموزش پرورشه ولی افت کرده، ولی مربیش گفت نگران نباش کم کم عادت میکنه و درست میشه ولی چشمم آب نمیخوره، استعداد نابود کنن

انشالله خدا حفظش کنه براتون... و چراغ دلتون بشه در هر دو دنیا🌹

ممنون مهربون❤❤❤ همچنین 

دیگه بیشعورن چی بگم ممنون توروخدا براش دعا کن

انشالله به حق امام حسین به ارامش برسه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...