2777
2789
عنوان

بچه هام موقع خواب😁😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 105 پست
وای ننه😍😍😍😁😁😁😁 بگو اگه ولم کنی باباهم تنها نمیدونه 😉

همینو بگو🤣

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

میشه ازتون خواهش کنم برای خواهر باردارم دعا کنیدپدرشوهر عوضیش آنقدر اذیتش کرد طلاها شو‌ گرفت ازش 

آنقدر گریه کرد به خونریزی افتاد توروخدا دعا کنید شر این موجود کثیف از زندگیش کم بشه و طلاهاشو پس بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاااااانم،خدا حفظتون کنه ودر کنار هم همیشه شاد و سرحال باشین

چه وایب مثبتی داره این تاپیک😍😍

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

افرین خیلی هم عالی. موفق باشین خانومی

ممنونم 😍

حالا انشالله بتونیم به این هدف هم برسیم چون مشغه همسرم خیلی زیاده

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

به نطرم شروع کن پشیمون نمیشی تازه حتما نباید درس بخونی میتونی دوره ببینی یه کاری رو شروع کنی و اونجو ...

شوهرم  هم همینو میگه 

میگه مهم لیسانس گرفتنت نیست 

مهم اینه ما سال اینده مغازه میزنیم 

تو صاحب کار خودت میشی 

و بچمون با افتخار میگه مامانم شغلش اینه 

کسی نمیگه دیپلم داره 

میشه ازتون خواهش کنم برای خواهر باردارم دعا کنیدپدرشوهر عوضیش آنقدر اذیتش کرد طلاها شو‌ گرفت ازش آنق ...

چرا آخه؟؟؟ 

انشالله خدا به خواهرتون و بچش رحم کنه و بهترین ها براشون رقم بخوره

طفلک الان باید تو ارامش باشه نه این وضعیت 

شوهرم هم همینو میگه میگه مهم لیسانس گرفتنت نیست مهم اینه ما سال اینده مغازه میزنیم تو صاحب کار خودت ...

آره دقیقا درست میگن

مهم اینه هدف داشته باشی و بهش برسی 👌

خوشحالم برات عزیزم خونه ی ما جنگ دااااااائم به خدا خسته شدم

عزیزم این جنگ و دعواها هم لازمه رشدشونه. البته کنترل شده.... 

بالاخره اختلاف سلیقه هست. از شبکه تلویزیون بگیر تا کارهایی که بهشون محول میشه.. همین امشب موقع پخت غذا سر خورد کردن قارچها یا ورز دادن خمیرها داشت جنگ جهانی شکل میگرفت🥲

اخر به هرکدوم یه چاقو دادم و گفتم همتون کمک کنید قارچها وسوسیسها و... رو خورد کنید.یکم نامنظم شد ولی از پیامدهای بعدی جلوگیری شد😁

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ماشالله بجون بچه هات و خودت😅❤ پسر من عجیب عاشق فوتباله باشگاه هم میره ولی تو خونه هم مدااااام در حال فوتباله، منم گاهی باید وایسم تو دروازه🤣 شوهرم دفاع و اون حمله میکنه😂 تو گوشی هم باز بازی فوتبال نصب کرده😐

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

عزیزم این جنگ و دعواها هم لازمه رشدشونه. البته کنترل شده.... بالاخره اختلاف سلیقه هست. از شبکه تلویز ...

می دونم عزیزم چی میگین نمیخوام حس خوب تاپیکتون خراب بشه ولی مشکل اساسی همسرمه که به معنی واقعی کلمه قوزه بالاقوزه وازهرتنش بحران درست میکنه 

ماشالله بجون بچه هات و خودت😅❤ پسر من عجیب عاشق فوتباله باشگاه هم میره ولی تو خونه هم مدااااام در حا ...

ماهم تو خونه ۳تایی فوتبال بازی میکنیم

بازی منو بیشتر از باباش دوس داره چون هیجان میدم به بازی

به باباش میگه وایسا دروازه مامان حمله کنه حال میده 🤣🤣

خوشحالم برات عزیزم خونه ی ما جنگ دااااااائم به خدا خسته شدم

همینکه گاهی با هم دعوا کنن... یاد بگیرن چطور با این چالشها کنار بیان... یاد بگیرن چطور با هم توافق کنن تا هرکس به خواسته ش برسه... این که سر تقسیم کارها با هم بحث کنن و تهش به نتیجه برسن... 

همه اینا برای رسد شخصیت و هوش اجتماعیشون لازمه. 

شما قضاوت نکن. فقط نذار بالا بگیره. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

ماشالله بجون بچه هات و خودت😅❤ پسر من عجیب عاشق فوتباله باشگاه هم میره ولی تو خونه هم مدااااام در حا ...

عزیزم🥰🥰🥰

پسر بزرگ من رشته ورزشی هاپکیدو رو انتخاب کرده... یکی دو هفته دیگه مسابقات استانیداره. دعا کنید بتونه مدال بیاره. ولی بااااز هم کلا توپ یه چیز دیگست براش. چون حیاط نداریم توپ پارچه ای سبک گرفتیم براش. بازم با همون چند بار خسارت زده. دوبار ساعت دیواری، یبارم لامپ😁🤭

ماهم تو خونه ۳تایی فوتبال بازی میکنیمبازی منو بیشتر از باباش دوس داره چون هیجان میدم به بازیبه باباش ...

حالا پسرم پدرشو بیشتر قبول داره، چون من دراز میشم در دروازه نمیذارم یه توپ رد بشه🤣 میگه مامان لطفا مسخره بازیو تموم کن😂😂😂😂 والا خب جونی نمیمونه برام مجبورم مجبورمممممم😅

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت