2777
2789
عنوان

کادو تولد دوست صمیمی

103 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من چند روز دیگه تولد دوست صمیمیم هست میخوام براش یک کادوی خاص و غیر تکراری بگیرم تا نهایت ۳۰۰یا ۲۵۰ اینا میتونم هزینه کنم ته تهش لطفا ایده میدید؟

میتونی از این ست های سینی و فنجون و قندون که سرامیکی هستن و روشون طراحی های ساده داره بگیری

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس دارید بفرستید ؟

نه ...فقط میتونم بگم که تک نفره اس....صبر کن شاید تو نت یه عکس مشابه پیدا کردم برات فرستادم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

از این مدلا که عکسشو میفرستم....البته باید صبر کنی یه پیام دیگه بذارم....بعد ویرایش کنم عکس رو بذارم چون سایت قبول نمیکنه عکس بذارم

.