2777
2789
عنوان

بنظر شما یه خانم خوشکل

200 بازدید | 20 پست

چه ویژگی‌هایی تو چهره‌ش داره.

زیبایی ظاهری چهره رو بگید

آنچه سلیقه‌تونه

باطن و منش رو نیاز نیست

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم هارمونی صورت خوبی داره اول از همه

توی زیبایی هارمونی از همه چی مهم تره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

دندون هاش وقتی میخنده سفید باشه و تمیز

صورتش ی آرایش خیلی ملایم داشته باشه 

و تمیز باشه دیگه

اکسسوری های کم و شیک 

لباس های اتوکشیده و تمیز 

و ی تیپی بزنه که همه چی بهم بیاد دیگه😬

.️.🩷🌝..

ظاهری سلیقه ی من 

قدش بلنده 

هیکلش قشنگه( نه اغراق آمیز) 

خوشبوهه همیشه 

لبخندی قشنگه 

چشماش کشیده اس

روی گونه یا چال داشته باش یا خال 

موهاش پر باشن و براق 

دندوناش مرتب باشه 

طرز بیانش قشنگ باشه

از نظر خودم صورت گرد متوسط پوست سفید و صاف چشم رنگی و کشیده و درشت)) قد ۱۶۰ مو  بلند مشکی)) بینی متناسب اندام هم لاغر باشه 

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

یعنی چی

دیدی میگن فلانی اجزای صورتش بهم میان؟ 

یا ترکیب صورتش بهم میاد؟

اینطوریه. 

الان میبنی خیلی از عملی ها گیرت عمل میکنن چهرشون یجوریه یا میبنی یه نفر تکی همه اجزای صورتش خیلی خوبه ولی وقتی به چهرش نگاه میکنی خوب نیست یعنی هارمونی و تناسب خوبی نداره چهرش.

یا برعکس یکی تکی اجزای صورتش خوب نیست ولی باهم چهره خوبی به وجود اوردن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗