2777
2789
عنوان

واکنش دوست من ب بارداری من

189 بازدید | 14 پست

۵ ماهمه دوستم فهمیده باردارم بچه دوممه اولی دختر اینم دختره برگشته میگه وای نکنه چون دختره بخای بازم باردار بشی خودش ی پسر داره گفت من دیگه عمرا بچه بیارم اینقدر درگیر کارم اصلا حوصله بچه داری ندارم من شاگرد اول دانشگاه بودم و اون پایینتر من اون رفت تو ی شرکت سرکار من تا حالا چند بار قبول شدم برا کار دولتی تو مصاحبه رد شدم حالا چنان پز شاغل بودنشو ب من میده ی جوری حرف میزد انگار من جز بچه اوردن هنری ندارم خیلی اعصابم خراب شد حالم خراب شد انگار گناه کردم که باردار شدم

ابجی. فدای سرت از این دوستت دوری کن  این دشمنت که نقش دوست برات بازی میکنه. ایشالله ایقد پیشرفت کنی که چشم حسودا دربیاد به خصوص این دشمنت

https://t.me/naughtycoinofficial_bot?start=r5868065728 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ابجی. فدای سرت از این دوستت دوری کن این دشمنت که نقش دوست برات بازی میکنه. ایشالله ایقد پیشرفت کنی ...

بخدا من تو دانشگاه نفر اول بودم همه میدونن چقدر زرنگ بودم الانم شانس نداشتم که سرکار برم چندبار کتبی قبول شدم  قسمت نبوده اصلا حرفاش حالمو بد کرد

کسی که بهت حس بد میده رو مجبور نیستی تحمل کنی من به شخصه انرژی مو صرف دوست جماعت نمیکنم 

کافیه دو تا بچه از یه جنس داشته باشی دیگه از سمت کسایی که بچه ندارن یا یکی دارن از این حرفا می‌شنوی 

منم حامله بودم یکی از همکاری سابق رو دیدم ، به من میگفت انقدر میخوای بیاری تا دختر شه ؟ گم شن چه اهمیتی داره چی زر زر میکنن 

در مورد کار بهت حس ناکافی بودن داده چون خودت این احساس رو در مورد خودت داری 

ببین نمیتونی یه کاری که مورد علاقه ت هست رو پیدا کنی و شروع کنی؟ به نظرم خودتو درگیر کارمندی نکن این مسیر رو بری مجبوری برگردی ولی می‌رسی به جایی که میگی زحمت کشیدم قبول شدم نمیتونم ول کنم همه هم بهت میگن نیا بیرون نیا بیرون هی واست تصمیم گیری رو سخت میکنن الان که هنوز قبول نشدی وقتت رو صرف یه مهارت یا کاری کن که بهش علاقه داری ، مگر اینکه اون چیزی که بهش علاقه داری قطعا همین کاری باشه که براش آزمون میدی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کسی که بهت حس بد میده رو مجبور نیستی تحمل کنی من به شخصه انرژی مو صرف دوست جماعت نمیکنم کافیه دو تا ...

ممنون که وقت گذاشتی برام کامنت گذاشتی تشکر چشم حتما بعد بارداری دنبال ی علاقم میرم

منم باردارم دخترم 14سالشه اینم دختره بعضی رفتارا هارو از لحاظ تبعیض جنسیتی خودم میفهمم و روحیمو خراب ...

گلم منم اوایل ناراحت بودم نمیگم الان برام مهم نیست ولی واقعا همیشه بخدا گفتم اگر مصلحتمه پسر بهم بده اگر نیست نده الانم میگم حتما ب صلاحم نبوده وهمین دوتا دخترو رو چشام بزرگ میکنم و ب بهترین جاها میرسونم