2777
2789
عنوان

حال و هوای 3روز قبل از عروسی من 😶

1748 بازدید | 79 پست

تقریبا ۱۴ روزه که پریودم و اصلا قصد تموم شدن نداره بخاطر مشکلات هورمونیم و استرس زیاددددم 

ناراحتم یا شایدم خوشحالم 

ناراحت از اینکه دارم از خونمون میرم😩

چمدونامو بستم که همسرم فردا ببره خونه خودمون 

بابام با یه حالتی گفت معلومه خیلی عجله داشتی از خونه بری😏😏

مامانم چند روزه در حال اموزش اشپزی به منه 

برنجت شفته نشهه خورشتت فلان و بهمان نشه 

اخرشم میگه میدونم یه خرابکاری میکنی نمیگن که خودش یاد نگرفت میگن مادرش بیخیال بود یادش نداد😒

داداشم واسه اتاقم نقشه ریخته 

هنوز من نرفتم داره کاغذ دیواری صورتیو میکَنه 

ابجیم ۶سالشه 

ناراحت از اینکه من میخوام برم همش میگه من چمدونامو جمع میکنم میرم خونه آبجی میخوام بچه اونا بشم /:

در آخر برای همتونننن آرزوی خوشبختی میکنم

از خدا میخوام بهترینارو نصیبتون کنه ❤❤

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

خوشبخت بشی عروس خانم🥹🌸

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چنددسالته

اواخر ۲۳

خدایا شکر واسه همه چی شکر برای خونه برای امنیت برای عشق برای تلاش برای پیروزی برای شکست برای غم برای شادی برای سلامتی برای بیماری بی نهایت شکر❤خدایا نزار بی رحمی ها و سختیای روزگار ازم آدم بی رحمی بسازه ❤🦋

خوشبخت بشی عروس خانم🥹🌸

قربونت برم❤