من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ممنون عزیزم چه نکات خوبی گفتی😘👌🙏🌹باور کن ذره ای سیاست ندارم بلافاصله صمیمی میشم و سفره دلمو باز ...
این منم به خدا فقط کافیه یخم باز بشه دیگه مگه میشه نگه داشت منو😂😂
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
وای همیشه گند میزنم چنان جو منو میگیره دیگه نمیشه منو جمع و جور کرد😂😂😂🙈🙈🙈
وای وای منم من خدای سوتیم تعریف کنم برات میگی چقد این منگله ینی ولم کنی همه چی میگم خاک تو سرم نشه🥲🥲😭😂
️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....
دقیقا همچین چیزی توی ذهنمه اگر بتونم طاقت بیارم 😟 متاسفانه خیلی زود صمیمی میشم و طرف دورم میزنه ...
یه جاری دارم از روز اول به کسی محل نداد ، سالی یه بار سر میزنه ، اگه تو ازش خبر داری منم دارم 😂 اصلا نمیدونم بارداره ، بچه داره ، اصلا نمیزاره کسی از کاراش باخبر بشه .