2777
2789
عنوان

جاری جدید

477 بازدید | 29 پست

هفته دیگه میریم خواستگاری و عضو جدید وارد میشه   نمیخوام خیلی صمیمی بشم که بعدا مشکل ساز بشه   بنظرتون چطور برخورد کنم ؟  که همیشه فقط احترام باشه بینمون  

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولی ، زیاد صمیمی نشو و رفت و آمد نکن ، غیبت خانواده شوهرتو پیشش نکن ، بزار اول خوب اخلاقش بیاد دس ...

دقیقا همچین چیزی توی ذهنمه اگر بتونم طاقت بیارم  😟 متاسفانه خیلی زود صمیمی میشم و طرف دورم میزنه   اینبار میخوام خودمو کنترل کنم 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

تا چند وقت دیگه منم باید ازین سیاستا یاد بگیرم اساسی😅😅 میترسم برم بین خانواده شوهر😅

شما میخوای عروس بشی درسته ؟

بله من میشم کوچیک ترین و جدید ترین جاری😅 از مادرشوهر و خواهرشوهرم هم میترسم😅 البته خیلییی مهربون ه ...

خب بحث شما فرق داره   شما باید حسابی شیرین کنی خودتو     البته با حفظ حریم ها     و اینکه حسابی بدرخشی   گاهی اوقات هنر ب خرج بده چیزی درست کن   برخورد خوش داشته باش همیشه    خیلی هم حرف های خصوصی نزن باهاشون 

خب بحث شما فرق داره شما باید حسابی شیرین کنی خودتو البته با حفظ حریم ها و اینکه حسابی بدرخ ...

ممنون عزیزم چه نکات خوبی گفتی😘👌🙏🌹

باور کن ذره ای سیاست ندارم بلافاصله صمیمی میشم و سفره دلمو باز میکنم

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

ممنون عزیزم چه نکات خوبی گفتی😘👌🙏🌹باور کن ذره ای سیاست ندارم بلافاصله صمیمی میشم و سفره دلمو باز ...

خواهش میکنم عزیزم  سعی کن همیشه مرتب بپوشی لازم نیس لباسات گرون باشن فقط ست باشن تمیز و اتو کشیده باشن حتی اگر تکراری باشه مشکلی نیس     هیچوقت بحث خودت و همسرت رو پیش خواهرش و مادرش نبر هیچوقت از همسرت جلک اونا گله نکن چون اونم متقابلا این کارو خواهد کرد     مانع ارتباط صمیمی همسرت و خانوادش نشو چون نه تنها نمیتونی بلکه از چشم میفتی و اونا هم پنهانی کارشونو میکنن وانمود کن خودت دوست داری بیشتر باهم صمیمی باشن     از همون ابتدا سعی کن حریمتو حفظ کنی احترام بذار تا احترام ببینی     رفتی خونشون کمک کن تو کارها حتی کم    ولی وانمود کن که دوست داری کمک کنی    هر هدیه نقدی که گرفتی ازشون بالافاصله تبدیلش کن سکه پارسیان یا طلا   هم برای خودت پس اندازه هم اونا تشویق میشن بیشتر هدیه بدن .   پدرشوهر خیلی ب درد آدم میخوره از این لحاظ که همیشه حمایت میکنه از عروس   همیشه ب پدرشوهرم احترام زیااااد قائل باش تعارف کن بگو چایی براتون بیارم ؟   از اینچیزا 

اینا چیزایی هستن که واقعا عزوس رو شیرین میکنن و زندگیتم شیرین میشه    از صمیم قلب آرزو میکنم سفید بخت و خوشبخت بشی و بهترین زندگی رو داشته باشی 💗

ممنون عزیزم چه نکات خوبی گفتی😘👌🙏🌹باور کن ذره ای سیاست ندارم بلافاصله صمیمی میشم و سفره دلمو باز ...

اینم بگم هیچوقت از خانواده خودت پیش اونا بد نگو یا سوتی هاشون رو نگو   کلا پشت هیچکس حرف نزن پیششون و اگرم اونا غیبت کردن اصلا مشارکت نکن تا اعتمادشان جلب بشه بدونن که آدمی نبستی که حرف باز باشی 

خواهش میکنم عزیزم سعی کن همیشه مرتب بپوشی لازم نیس لباسات گرون باشن فقط ست باشن تمیز و اتو کشیده با ...

ممنون گلم نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم 😍💕

الهی شما هم همیشه خوشبخت باشید و کنار همسرتون وعزیزانتون بهترین لحظات رو تجربه کنید و ایام به کامتون باشه همیشه🙏🙏🙏🌹🌹🌹💓💓💓😍😍😍

اینم بگم هیچوقت از خانواده خودت پیش اونا بد نگو یا سوتی هاشون رو نگو کلا پشت هیچکس حرف نزن پیششون ...

الهیی حاجت روا بشی عزیزم به موقعیتی که تو امضات گفتی برسی در پناه خدا😘🙏💕🌹

الهیی حاجت روا بشی عزیزم به موقعیتی که تو امضات گفتی برسی در پناه خدا😘🙏💕🌹

متشکرم ❤️💗