2777
2789
عنوان

جاری جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش برخورد باش که لج نیوفته باهات ولی نیاز نیس احساس صمیمت کنی و همه چی رو پیشش بگی

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خوش برخورد باش که لج نیوفته باهات ولی نیاز نیس احساس صمیمت کنی و همه چی رو پیشش بگی

درسته 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بنظر من رسمی و با احترام رفتار کن در عین حال با محبت و تودار

دقیقا

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

دقیقا همچین چیزی توی ذهنمه اگر بتونم طاقت بیارم 😟 متاسفانه خیلی زود صمیمی میشم و طرف دورم میزنه ...

عزیزم باهاش خوب باش ولی حریم هارو رعایت کن هیچ وقت غیبت نکن پیشش رازت رو بهش نگو 

ممنون عزیزم چه نکات خوبی گفتی😘👌🙏🌹باور کن ذره ای سیاست ندارم بلافاصله صمیمی میشم و سفره دلمو باز ...

این منم به خدا فقط کافیه یخم باز بشه دیگه مگه میشه نگه داشت منو😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

وای همیشه گند میزنم چنان جو منو میگیره دیگه نمیشه منو جمع و جور کرد😂😂😂🙈🙈🙈

وای وای منم من خدای سوتیم تعریف کنم برات میگی چقد این منگله ینی ولم کنی همه چی میگم خاک تو سرم نشه🥲🥲😭😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

دقیقا همچین چیزی توی ذهنمه اگر بتونم طاقت بیارم 😟 متاسفانه خیلی زود صمیمی میشم و طرف دورم میزنه ...

یه جاری دارم از روز اول به کسی محل نداد ، سالی یه بار سر میزنه ، اگه تو ازش خبر داری منم دارم 😂 اصلا نمیدونم بارداره ، بچه داره ، اصلا نمیزاره کسی از کاراش باخبر بشه .

چقد منی😂😂 😅😅

😂😂❤️❤️❤️

یه جاری دارم از روز اول به کسی محل نداد ، سالی یه بار سر میزنه ، اگه تو ازش خبر داری منم دارم 😂 اصل ...

دیگه اونم خوب نیست   در اون حد اصلا دوست ندارم   بالخره آدم معاشرت میکنه دیگه   نباید مردم گریز باشیم که