2777
2789
عنوان

Niniyar

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 46 پست
به چندتا از کاربرا توهین کردخواستم بگمش چه خبرشهو چرا همچین میکنه

بعیدم نیست زن نما باشه و از گول زدن دخترای ساده و کم سن استفاده ببره والا

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 ببخشید با چه محلولی باید چشمامو بشورم که ریخت نحستون از خاطرم بره؟

بعیدم نیست زن نما باشه و از گول زدن دخترای ساده و کم سن استفاده ببره والا

نمیدونم شایدم

فعلا با این کاربریم فعالیتی نمیکنم. تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

@niniyar کاربری که به من گفت خراب و به پدر مادرم توهین کرد تعلیق نمیشه؟؟اسکرینم گرفتم ازش مردم رو تش ...

@niniyar

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 ببخشید با چه محلولی باید چشمامو بشورم که ریخت نحستون از خاطرم بره؟

@niniyar

اسکرین بذارین ولی حتما باید گزارش هم زده باشین تا بشه رسیدگی کرد با اسکرین نمیشه رسیدگی کرد

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

اسکرین بذارین ولی حتما باید گزارش هم زده باشین تا بشه رسیدگی کرد با اسکرین نمیشه رسیدگی کرد

گزارش زدم ولی تا گزارش زدم تاپیک ترکید نمیدونم ثبت شد یا نه

برای من اسکرین فرستاده نمیشد گفتم بفرستن ممنون میشم تایید کنید خودتون

من نه روی حرفم با اون خانم بود نه ریپلای کردم اصلا اونو ولی از اول تاپیک شروع کرد فحاشی و توهین کردن به هموون هرچی میگفتم ریپلای نکن مگر ول میکرد از الفاظ و ایموجی های بد استفاده میکرد مجبور شدم جوابشو بدم شاید ریپلای نکنه ولی مدام فحش میداد چرا شما رو تگکردم :/