2821
2789
عنوان

Niniyar

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 44 پست
بله

@niniyar

سلام عزیزم خصوصی پیام فرستادم براتون چک کنید ممنون

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

@niniyar

سلام خوبید خواستم توی شخصی پیامتون بدم ولی نتونستم

ی کاربر زن نما هست که دوتا کاربری داره و احساس میکنم پسر بچه۱۴ساله اس اکثرا هم کاربرا متوجه شدن که پسره

به شدت تاپیکای زشت میزنه و فحش میده اونم فحش های جنسی در اخرم به کاربرا فحش میده و قفل میکنه ۶۰صفحه تاپیک داره یعنی رسیدگی نداره؟؟

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

@niniyar سلام خوبید خواستم توی شخصی پیامتون بدم ولی نتونستم ی کاربر زن نما هست که دوتا کاربری داره و ...

@niniyar

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا...:|اگه میدونستی چقدر میخوامت بدون هیچ حرفی برمیگشتی🫠️...من دل نفرین ندارم پس دعایت میکنم بعد من دلداده ی یار شوی مثل خودت🤍 هعی خدا سایت اجازه نمیده اول اسمتو بنویسم😂🤦🏼♀️

@niniyar سلام خوبید خواستم توی شخصی پیامتون بدم ولی نتونستم ی کاربر زن نما هست که دوتا کاربری داره و ...

سلام بدین کاربریش رو چک کنم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام بدین کاربریش رو چک کنم

رمیصاااااا(ی دختر عروسکی پروفایلشه الانم آنلاین بودید توی تاپیکش)

کاربری دیگه اشم

aj آلا

همیشه توی تاپیکا همو لایک میکنن و طرفداری میکنن

این به کنار کاربر رمیصا حتی عنوان هاشم پر از فحشه چندین بارم توی تاپیکاش تگتون کردیم ولی رسیدگی نکردید فحش های ناموسیشو پاک کرده و قفل کرده...

رمیصاااااا(ی دختر عروسکی پروفایلشه الانم آنلاین بودید توی تاپیکش)کاربری دیگه اشمaj آلاهمیشه توی تاپی ...

دقیقا

یه بارم نظر خواست خبر مرگش هر چی لایق خودش و کس و کار بدتر از خودشه به من گفت

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

رمیصاااااا(ی دختر عروسکی پروفایلشه الانم آنلاین بودید توی تاپیکش)کاربری دیگه اشمaj آلاهمیشه توی تاپی ...

فکر نکنم مرد باشه تاپیک پاپ اسمیر داره که مردا نمیدونن چیه

تاپیک زشت هم بعد از تذکر ما دیگه نزده

فحش هم گزارش بزنین رسیدگی می کنیم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

دقیقا یه بارم نظر خواست خبر مرگش هر چی لایق خودش و کس و کار بدتر از خودشه به من گفت

اره به منم گفت جالبه نینی یار تگ کردم فحش هاشو پاک کرد بعدم گفت به درک یکی دو تا کاربری ندارم که دلم بسوزه

یا میگی به چپم

علنااا تو عنوان گفت ما شب برنامه داشتیم الان نمیشه ولی تعلیق نشده که نشددده!

بعد من ی تاپیک کاملا عادی میزنم تعلیق میشم

کاش نینی یار تعلیقش کنه به درسش برسه تجدید نشه

فکر نکنم مرد باشه تاپیک پاپ اسمیر داره که مردا نمیدونن چیهتاپیک زشت هم بعد از تذکر ما دیگه نزدهفحش ه ...

نینی یار عزیزمم اخه با وجود فضای مجازی میشه مردا ندونن؟؟ چیبگم والا..

تمامااا فحش جنسی و ناموسی میده بعد که شما رو تگ میکنیم یا گزارش میزنیم پاک میکنه و میگه ببخشید ببخشید به چپم که تعلیقم میکنه ی کاربری ندارم دلم بسوزه

(پست بالا هم گفتمش به ی کاربری)

خب وقتی انقد گستاخه که راست راست میگه تعلیقم بشم باز با ی کاربری دیگه میام سرکارتون میزارم واقعا به ی درس حسابی نیاز داره

بازم ممنونم❤️

@niniyar

کاربری که به من گفت خراب و به پدر مادرم توهین کرد تعلیق نمیشه؟؟اسکرینم گرفتم ازش

مردم رو تشویق میکنه برن رابطه جنسی داشته باشن اونم تو سایتی که پر از بچه اس

ممنون میشم جواب بدی

@niniyar کاربری که به من گفت خراب و به پدر مادرم توهین کرد تعلیق نمیشه؟؟اسکرینم گرفتم ازش مردم رو تش ...

کاربر زن امین؟

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

زن امین؟

اگر میخواید طرفداری بکنید همین الان برید لطفا

نه خواستم بهش چیز بگم تاپیک ترکید

خودمم کلی تایپ کرده بودم ولی ترکید منتظرم نینی یار بیاد جواب بده

قشنگ ما رو به توهین بست و بهمون گفت خراب

انگار تربیت اون درست بود که قبل ازدواج وا داده بود....

خودمم کلی تایپ کرده بودم ولی ترکید منتظرم نینی یار بیاد جواب بده قشنگ ما رو به توهین بست و بهمون گفت ...

به چندتا از کاربرا توهین کرد

خواستم بگمش چه خبرشه

و چرا همچین میکنه

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚