2777
2789
عنوان

Niniyar

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 44 پست
بله

@niniyar

سلام عزیزم خصوصی پیام فرستادم براتون چک کنید ممنون

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

@niniyar

سلام خوبید خواستم توی شخصی پیامتون بدم ولی نتونستم

ی کاربر زن نما هست که دوتا کاربری داره و احساس میکنم پسر بچه۱۴ساله اس اکثرا هم کاربرا متوجه شدن که پسره

به شدت تاپیکای زشت میزنه و فحش میده اونم فحش های جنسی در اخرم به کاربرا فحش میده و قفل میکنه ۶۰صفحه تاپیک داره یعنی رسیدگی نداره؟؟

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar سلام خوبید خواستم توی شخصی پیامتون بدم ولی نتونستم ی کاربر زن نما هست که دوتا کاربری داره و ...

سلام بدین کاربریش رو چک کنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام بدین کاربریش رو چک کنم

رمیصاااااا(ی دختر عروسکی پروفایلشه الانم آنلاین بودید توی تاپیکش)

کاربری دیگه اشم

aj آلا

همیشه توی تاپیکا همو لایک میکنن و طرفداری میکنن

این به کنار کاربر رمیصا حتی عنوان هاشم پر از فحشه چندین بارم توی تاپیکاش تگتون کردیم ولی رسیدگی نکردید فحش های ناموسیشو پاک کرده و قفل کرده...

رمیصاااااا(ی دختر عروسکی پروفایلشه الانم آنلاین بودید توی تاپیکش)کاربری دیگه اشمaj آلاهمیشه توی تاپی ...

دقیقا

یه بارم نظر خواست خبر مرگش هر چی لایق خودش و کس و کار بدتر از خودشه به من گفت

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

رمیصاااااا(ی دختر عروسکی پروفایلشه الانم آنلاین بودید توی تاپیکش)کاربری دیگه اشمaj آلاهمیشه توی تاپی ...

فکر نکنم مرد باشه تاپیک پاپ اسمیر داره که مردا نمیدونن چیه

تاپیک زشت هم بعد از تذکر ما دیگه نزده

فحش هم گزارش بزنین رسیدگی می کنیم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

دقیقا یه بارم نظر خواست خبر مرگش هر چی لایق خودش و کس و کار بدتر از خودشه به من گفت

اره به منم گفت جالبه نینی یار تگ کردم فحش هاشو پاک کرد بعدم گفت به درک یکی دو تا کاربری ندارم که دلم بسوزه

یا میگی به چپم

علنااا تو عنوان گفت ما شب برنامه داشتیم الان نمیشه ولی تعلیق نشده که نشددده!

بعد من ی تاپیک کاملا عادی میزنم تعلیق میشم

کاش نینی یار تعلیقش کنه به درسش برسه تجدید نشه

فکر نکنم مرد باشه تاپیک پاپ اسمیر داره که مردا نمیدونن چیهتاپیک زشت هم بعد از تذکر ما دیگه نزدهفحش ه ...

نینی یار عزیزمم اخه با وجود فضای مجازی میشه مردا ندونن؟؟ چیبگم والا..

تمامااا فحش جنسی و ناموسی میده بعد که شما رو تگ میکنیم یا گزارش میزنیم پاک میکنه و میگه ببخشید ببخشید به چپم که تعلیقم میکنه ی کاربری ندارم دلم بسوزه

(پست بالا هم گفتمش به ی کاربری)

خب وقتی انقد گستاخه که راست راست میگه تعلیقم بشم باز با ی کاربری دیگه میام سرکارتون میزارم واقعا به ی درس حسابی نیاز داره

بازم ممنونم❤️

@niniyar

کاربری که به من گفت خراب و به پدر مادرم توهین کرد تعلیق نمیشه؟؟اسکرینم گرفتم ازش

مردم رو تشویق میکنه برن رابطه جنسی داشته باشن اونم تو سایتی که پر از بچه اس

ممنون میشم جواب بدی

@niniyar کاربری که به من گفت خراب و به پدر مادرم توهین کرد تعلیق نمیشه؟؟اسکرینم گرفتم ازش مردم رو تش ...

کاربر زن امین؟

تو بیایی بهار می آید و دستانم شکوفه می دهند ناغافل💚❤💚

نه خواستم بهش چیز بگم تاپیک ترکید

خودمم کلی تایپ کرده بودم ولی ترکید منتظرم نینی یار بیاد جواب بده

قشنگ ما رو به توهین بست و بهمون گفت خراب

انگار تربیت اون درست بود که قبل ازدواج وا داده بود....

خودمم کلی تایپ کرده بودم ولی ترکید منتظرم نینی یار بیاد جواب بده قشنگ ما رو به توهین بست و بهمون گفت ...

به چندتا از کاربرا توهین کرد

خواستم بگمش چه خبرشه

و چرا همچین میکنه

تو بیایی بهار می آید و دستانم شکوفه می دهند ناغافل💚❤💚