2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه خیلی آدم و اذیت میکنه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من خودم دو ساله زایمان کردم هنوز دست و دلم به کار نمیره😁

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
شاید افسردگی گرفتی عزیزم

نمیدونم احساس غم ندارم فقط کلافه ام و بی حوصله حالا چیکار کنم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
مگه میخوای چیکار کنی؟؟؟؟ با یه بچه سه ماهه.     کار خونه و این چیزا منظورته؟؟

چیکار کنم از این حال و هوا دربیام؟ و حوصله پیدا کنم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
نه اتفاقا سزارین کردم گشاد نشدم

عزیزم منظورشون تنبلی بود فکر کنم😊

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
عزیزم منظورشون تنبلی بود فکر کنم😊

منظورشونو فهمیدم فدات بهم برخورد با شوخی جواب دادم که ینی نفهمیدم

چیکار کنم از این حال و هوا دربیام؟ و حوصله پیدا کنم

ورزش

آهنگهای شاد

تقسیم کار خونه و بچه با شوهر جونت

در ضمن اگه میتونی برو دکتر 

منم مثل تو بودم رفتم دکتر برام دارو نوشت کسلیه بدنم از بین رفت

R.        E.         G  
ورزش آهنگهای شاد تقسیم کار خونه و بچه با شوهر جونت در ضمن اگه میتونی برو دکتر  منم مثل تو ب ...

عزیز چه دکتری رفتی چه دارویی برات نوشت؟