2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 21 پست
منظورشونو فهمیدم فدات بهم برخورد با شوخی جواب دادم که ینی نفهمیدم

آهان... اشکال نداره عزیزم... همه ممکنه تو یه دوره هایی دست و دلمون به کار نره... به خودت سخت نگیر استراحت کن یه مدت ... بعد کم کم اگه میتونی بچه رو به کسی بسپاری یه کلاس ورزش میری یا هوا بهتر شد میذاریش تو کالسکه میری پیاده روی‌.‌ ... فعلا استراحت کن همیشه که اینطوری نمیمونی دوباره پر انرژی میشی

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آهان... اشکال نداره عزیزم... همه ممکنه تو یه دوره هایی دست و دلمون به کار نره... به خودت سخت نگیر اس ...

خب اگه استراحت کنم کی کارامو انجام بده

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
خب اگه استراحت کنم کی کارامو انجام بده

کارات رو تقسیم بندی کن کم کم انجام نده.. همین استرس موندن کارات بیشتر باعث بی حوصلگیت میشه... اگه همه رو هم نرسیدی مهم نیست.. حالا یه روز خونه به هم ریخته باشه چی میشه... به خودت بگو مثلا نیم ساعت یکم کار میکنم بعد استراحت .. خودت رو تو استرس کارات نذار و اونا رو بزرگ نکن که بی انگیزه بشی

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
کارات رو تقسیم بندی کن کم کم انجام نده.. همین استرس موندن کارات بیشتر باعث بی حوصلگیت میشه... اگه هم ...

ممنونم عزیز حتما امتحان میکنم آره دقیقا همیشه می ذارم رو هم انباشته بشه بعدشم هیچی به هیچی کلافه میشم 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..