2777
2789
عنوان

دفع پروتئین دربارداری خطرناکه

188 بازدید | 22 پست

کسی بوده توحاملگیش پروتئین دفع کرده باشه چن هفته زایمان کردین؟من ۲۶هفته و۶روزمه ۱۷۲پروتئین ۲۴ساعته دکترم برام امپول تشکیل ریه نوشت وبعدگفت هرهفته ازمایش بدی بیاری من ببینم 

لازمه هرهفته ازمایش بدم درضمن فشارخون خوبه دیابت هم ندارم وزنم نرمال 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ازکجا متوجه این موضوع شدی و اینک ادم چطور متوجه بشه چ چیزها عجیبی میفهمم از ادم ها درمورد بارداری

کلیه هام دردمیکردتوادرارم پروتئین بودبعددکترم گفت ازمایش ۲۴ساعته ادراربده 

کلیه هام دردمیکردتوادرارم پروتئین بودبعددکترم گفت ازمایش ۲۴ساعته ادراربده

مگه پروتیین از ادرار دفع میشه؟؟

چ شکلیه منم کنجکاو شدم 

چون ی وقتا ی چیز مثل اب سفید رنگ میبینم

نگران نباش. تحت نظری که

اره ولی من روستاهستم هرهفته نمیتونم برم شهربرای دکتر ۲تابچه دیگه هم دارم حداقل میگفت ماهی یبارمیرفتم هرهفته نمیشه ولی هرماه میرم 

مگه پروتیین از ادرار دفع میشه؟؟چ شکلیه منم کنجکاو شدم چون ی وقتا ی چیز مثل اب سفید رنگ میبینم

نبایددفع شه اگه ازادراردفع شه مشکل سازه اونم توحاملگی دکترم گفت هرهفته ازمایش بده بیارببینم 

مگه پروتیین از ادرار دفع میشه؟؟چ شکلیه منم کنجکاو شدم چون ی وقتا ی چیز مثل اب سفید رنگ میبینم

داخل ادرار هست با چشم دیده نمیشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگر دفع پروتئین دارید باید حتما تحت نظر باشید

شماتجربی ای دارین راهنماییم کنی من دوحاملگی قبلیم هیچ مشکلی نداشتم توازمایش ۲هفته پیش متوجه شددکترم تازه چربی خونم دارم یعنی ممکنه ختم حاملگی بدن 

شماتجربی ای دارین راهنماییم کنی من دوحاملگی قبلیم هیچ مشکلی نداشتم توازمایش ۲هفته پیش متوجه شددکترم ...

بستگی به شرایطتتون داره اگر پیشرفت کنه برای خودتون خطرناکه و احتمالش هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان عددش۱۷۲هست زیاده بنظرتون یعنی ممکنه بالاترم بره

من رنج عدد رو نمیدونم جانم بهتون نگفت دکتر چکار کنید؟

گفت هرهفته ازمایش بده خیلی زودبه زودنیس هرهفته

نه عزیزم رژیم خاصی نداد؟