2789
عنوان

شوهرزورگو

984 بازدید | 77 پست

سلام بچه ها...میخوام کمکم کنیدتامشکلموحل کنم 7ماهه ازدواج کردم توی این ۷ماه شوهرم همیشه بهم میگه هرروزبرو خونمون به مادرم سربزن کاری داشت انجام بده بامادر شوهرم تویه کوچه هستیم همیشه سراین موضوع بحث داریم همش زورمیگه بهم منم واقعااذیت میشم .

مادرشوهرم ادم باسیاستیه بخاطراینگه شوهرم بچه اوله خیلی دوسش داره وخیلی ازش انتظارداره...باورکنید ۳روز خونشون نرفتم عموش هم ازتهران اومده بودبهم گفت من توروبه حال خودت رهاکنم اصلاخونمون نمیری میگه میرم اونجامیپرسن زنت کو؟؟؟؟منم گفتم تنهانرو مگه مجبوری؟بحثمون بالاگرفت گفت پاشوبروخونتون منم چیزی نگفتم اخه تواین ۷ماه بحثمون میشدمیگفت بروخونمون تااینکه فرداش بازدعوامون شد یکی خوابوندتوگوشم منم واسه قهررفتم خونمون بعدازیه هفته دوستاش اومدن دنبالم ...خیلی مشکل دارم کمکم کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستاش اومدن دنبالت؟😲خودش باید میومد

انشاالله زودتر مشکلتون حل شه چی بگم والا

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

من یه چیز دیگه خوندم 😐😂

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

تنها مشكلتون همينه ؟ 

كاري كه ميكني خودتو شيرين كن و مشتاق نشون بده زبونش بگير 

جبهه نگير رو به روشم قرار نگير 

خودتو از خانواده شوهرت نشون بده نه يه غريبه كه مقابلشون قرار گرفته

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

عزیزم

به نظر من اول باهاش صحبت کن

آیا ایشون هم مرتب یا تو مناسبتها میرن منزل پدر شما کمک‌کنن؟ مثلا تو خرید و...

برای عروس و داماد احترام‌گذاشتن واجبه و سرزدن گاهگاهی هم معمولا لازمه ولی کمک کردن وظیفه اونا نیست

اگه دلشون خواست می تونن لطف کنن و انجام بدن 

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون