2777
2789

اره مو به مو درست بوده 

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

استخاره کردید باید بهش عمل کنیدددد

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اول باید با خوده پسره صحبت کنی خانواده ها شناخت کافی از هم پیدا کنن .حسااابی تحقیق کنی درباره پسره و خانواده اش مشاوره بری و اگههه بازم دو دل بودی میتونی استخاره بگیری 

وگرنه اگه همون بار اول بدون هیچ شناختی استخاره بگیری درست نیست 

بابای من برا ازدواج با مامانم گرفت

خوب اومد 

الانم تو زندگی به بابام زیاد سخت نمیگذره ولی به مامانم خیلی بد میگذره 

چون مامانم مظلوم و آرومه خانواده اشم خوبن ولی بابام بعضی رفتارای خودش و خانواده اش مامانمو خیلی اذیت میکنه

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

شمارشو میدی

یادم نمیاد مال ۷ ساله پیشه 

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

اره مو به مو درست بوده

از چه کسی استخاره گرفتی عزیزم؟

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

برای من یه آخوندی زد خوب در نیومد

چی بگم میگن درکار خیر استخاره نباید گرفت منم گرفتم و چیزی ک درومد دونه به دونه اش درست بود 

استخاره کردید باید بهش عمل کنیدددد

میشه عمل کنه اما باید صدقه بده

از چه کسی استخاره گرفتی عزیزم؟

یه روحانی توی قم بود تلفنی ولی مال ۷ سال پیشه 

ببین اول باید با خوده پسره صحبت کنی خانواده ها شناخت کافی از هم پیدا کنن .حسااابی تحقیق کنی درباره پ ...

بهم گفتن مشاوره نگین

چون میدونین ی سری تفاوت ها رو داریم