2777
2789

منم راهنمایی کنید

چادر فعلا دانشجویی دارم اما خوشم نمیاد

از مدلای عربی خوشم میاد قدم کوتاهه و ژکم تپلم بنظرتون بهم میاد؟

از زیر چادر چه نوع مانتو شلوار و کفش مبپوشین؟

میتونین با چادر شال بپوشین یا فقط روسری

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

چادر فقط به اونایی که لاغر و کشیده ان میاد

منم خودمم چاقم با چادر سه برابر میشم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادر فقط به اونایی که لاغر و کشیده ان میادمنم خودمم چاقم با چادر سه برابر میشم

اره خیلی بهشون میاد خوشبحالشون🥺🥺قد و وزنت چنده

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

شال لیز میخوره روسری بهتره

اره شال اصلا نمیمونه و ریشه موهاهم معلوم میشه

اخی عزیزم پس زیاد هزینه نکنید اقتضای سنتونه جوگیر شدین

خیلی ممنون عزیزم من از اقتضای سنم گذشتم😐🤚

بعضیا یه مدل مانتوهای عبایی میپوشن اونام خیلی خوشگله مثل چادر میمونه ولی هرجایی ندیدم خیلی خاصن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بعضیا یه مدل مانتوهای عبایی میپوشن اونام خیلی خوشگله مثل چادر میمونه ولی هرجایی ندیدم خیلی خاصن

منم دیدم ولی به قدبلندا میاد