2777
2789

دانش آموز شماره من رو از دوستش گرفته

با دوستش از طریق موسسه همکاری دارم برای مشاوره

اولیای این دانش آموز میگن قیمت هر جلسه مشاور هفتگی رو خودتون بگید من فقط به کار شما ایمان دارم میخوام حواستون به دخترم باشه (پایه نهم تیزهوشان هست)

وسط مکالمه یهو از دهنش پرید گفت ۵۰۰/۶۰۰ هر جلسه من حاضرم بدم

بعد در حالی که موسسه به من دانش آموز زیاد میده ولی نفری ۳۰۰هر جلسه میده

❗❗❗

الان پدرش پیام داده لطفا شماره کارت و هزینه دو جلسه رو به من بگید واریز کنم (دو جلسه است اومده ولی پولی نگرفتم خجالت میکشم😅)

البته اینم بگم مشکل مالی ندارن دانش آموز تو جلسه مشاوره مادر دانش آموز پدرش همه ایفون۱۴😅

منم یه گوشی ۲۵تومن معمولی دستم بود هی نگا میکردن😂

به نظرتون چند بگم هم حلال باشه هم عزت نفسم نابود نشه

که دارم زیادی میگیرم ونگن پولکیه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

الان مشاوره ها ماهانه ۵۰۰ میگیرن

بگو هرچقدر که دوست داشتید واریز کنید مطمئن باش زیاد میزنن😂😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشاوره ها ماهانه ۵۰۰ میگیرنبگو هرچقدر که دوست داشتید واریز کنید مطمئن باش زیاد میزنن😂😂

نه موسسه ما برای ۹ماه ۱۴میگیره

ماهی ۱۵۰۰حدودا

ولی ما vipکار میکنیم هرشب گزارش‌کار 

در هفته یک جلسه حضوری 

روش مطالعه تست انگیزشی 

البته شهر بزرگیم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

میشه مشاور منم بشی؟🥺😂

قربونت🤩

نه موسسه ما برای ۹ماه ۱۴میگیرهماهی ۱۵۰۰حدوداولی ما vipکار میکنیم هرشب گزارش‌کار در هفته یک جلسه حضور ...

خب پس بگو ۹ ماه چهارده

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵