2777
2789
عنوان

کسی هست مشکل خشم و عصبانیت

47 بازدید | 10 پست

داشته باشه و پیش روانپزشک رفته باشه ؟ چ دارویی مصرف می‌کنید؟  الان حالتون چطوره میتونید کنترل کنید من چند وقتیه خیلی زود خشمگین میشم و تا چند ساعت آروم نمیشم زندگیم مختل شده بنظرتون برم روانپزشک ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من. خود درمانی. عزیزم یک مدتی ب6 و منیزیم بخور. حالا یا قرص یا جوشان بعد 20 روز اثرشو می بینی. تو این فصل به خاطر اینکه نور خورشید کمه وورزش نمی ریم این جوری هستیم. من الان چند ماه از اینا استفاده میکنم. هیچ وقت عصبی نمی شم. صبح یکی با ماشین پیچید جلوم اصلا از جام تکون نخوردم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من ..از آذرماه رفتم طوری بودم که وقتی عصبی میشدم از تو وجودم آتیش میومد بیرون ...الان دارو خوردم اون اتیشه کاملا رفته ...یه کم عصبی میشم نه دیگه تا اون حد ...اون آتیشه کاملا از بین رفته حتی عصبی هم بشم اون حسه نیس....البته من افسردگی ندارم اصلا استرس اینام ندارم فقط برای عصبی شدنم رفتم دکتر ...دارو هم یدونه فقط داده بهم فعلا آریزوور ۵

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من ..از آذرماه رفتم طوری بودم که وقتی عصبی میشدم از تو وجودم آتیش میومد بیرون ...الان دارو خوردم اون ...

منم دکترم برای ی دارو نوشت گیاهیه اصلا جواب نمیده پرفوران نوشت روم نمیشه بهش بگم ی دارو دیگه بنویسه شاید بگه داره دخالت میکنه تو کارم نمیدونم 

من. خود درمانی. عزیزم یک مدتی ب6 و منیزیم بخور. حالا یا قرص یا جوشان بعد 20 روز اثرشو می بینی. تو ای ...

ممکنه ویتامین بدنم نرمال باشه بعد اینارو بخورم زیاد بشه یا مسموم بشم ؟ میگن ویتامین زیاد بشه رسوب میکنه 

منم دکترم برای ی دارو نوشت گیاهیه اصلا جواب نمیده پرفوران نوشت روم نمیشه بهش بگم ی دارو دیگه بنویسه ...

چرا روت نمیشه بگو تا عوصش کنه تاثیری نداشته

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ممکنه ویتامین بدنم نرمال باشه بعد اینارو بخورم زیاد بشه یا مسموم بشم ؟ میگن ویتامین زیاد بشه رسوب می ...

فکر نکنم ویتامین بدنمون زیاد باشه. از طرفی یک مدت مصرف مشکلی نداره. اگه مدت زیاد و چند دوره استفاده کنی مشکل ایجاد میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا