2777
2789
عنوان

اتاق بچه هاتون جدا هست یا باهم

122 بازدید | 7 پست

من یه دختر سه ساله دارم یه یک ساله خونمون ۵ تا اتاق داره من و شوهرم پایین میخوابیم و گفتیم اتاق بچه ها بالا باشه بهتره یه اتاق که اتاق بازی بچه هاست یک اتاق دیگه هم اتاق مهمان دوتا اتاق دیگه هم برای بچه هاست ولی نوردخت چون هنوز کوچولئه پیش ما میخوابه به نظرتون در آینده که مثلا دیگه نوردخت شد ۲ سالش بزرگ شد اتاقشون رو مشترک کنم بعد که نوریسا بزرگ شد دوباره اتاقشون رو جدا کنم؟

به نظرم اینجوری احساس تنهایی میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣مگه فیکه ؟

اره نوردهت و پریدخت و نمیدونم چی اشم دختراش بود

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

از کجا میدونی؟

کاربری قبلیش بچه ها میگفتن

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

از کجا میدونی؟

البته اگ همون باشه چون اونم دوتا دختر داشت باهمین اسم

اره نوردهت و پریدخت و نمیدونم چی اشم دختراش بود

اسم دخترای من نوریسا و نوردخت هست و اگر اون کاربر فیک رو میگید من قبلا دیدم چرا فکر می‌کنید من اونم؟ فقط به خاطر اینکه ایشون اسم دختر من اسم دخترشون بود؟

بعدشم اگه یادتون باشه ایشون ادعا میکردن دوقلو باردارن من تازه وارد نی نی سایت شده بودم تاپیک هاشو دنبال میکردم بهش درخواست دوستی هم داده بودم و بهش کلی مشاوره برای نگهداری از بچهاش دادم ولی بعدش فهمیدم فیکه و داره الکی میگه که دوقلو بارداره😔