2777
2789
عنوان

شما میرین خونه مادرشوهر

284 بازدید | 36 پست

مادرشوهر من سه تا دختر و چهار تا عروس داره بعد از همه هم توقع داره بین بقیه من شاغلم بقیه خانه دار بعد ایشون از اول توقع داشت کارهای خونه و کشاورزی و خونه تکونی همه برن کمک در حالی که می‌تونه کارگر بگیره یا حداقل به عروس هاش کار نداشته باشه از دخترها و پسرهاش توقع داشته باشه من چون شاغلم واقعا وقت نمیکنم برم چند ال پیش اوایل ازدواج زنگ زد به مامانم گله که آره دخترت نمیاد برام کار کنه و بقیه میان و از اینجور حرف ها  

منم کلا همون یک روز که میرفتم کار کشاورزی کمکش میکردم هم دیگه نرفتم خونه تکونی هاش هم همه میرفتن ولی من نمیرم الان فردا که جمعه هست خونه تکونی داره زنگ زده به شوهرم که همه نهار میان اینجا از صبح بیاین برای خونه تکونی منم به شوهرم گفتم بقیه کل هفته بیکارن کارهای خودشون رو میکنند من یک جمعه بیکارم تو هم که نه می‌ذاری از پول خودم کارگر بگیرم برای خونه نه خودت میگیری من کلفت نیستم که در طول هفته میرم سرکار خسته ام یک جمعه استراحت برم برای مامان تو کار کنم نمیام حالا سوال من از شما اینه شما باشید میرین کمک ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلا همون یک روز که میرفتم کار کشاورزی کمکش میکردم هم دیگه نرفتم خونه تکونی هاش هم همه میرفتن ولی ...

نرو وظیفه ای نداری....

ولی نباید توقعی هم ازشون داشته باشی...

ولی جمعه همسرت رو بفرست بره کمکشون...

ولی من جات بودم میرفتم یه کارهای کوچیکی میکردم 

لازم نیست بری خیلی بشور بساب کنی 

در حد یه جارو یا شستن ظرف و...

یا حداقل غذا بپزی  

من کمک مادرم هم نمیرم 

به همه هم میگم یه جون دارم که اونو واسع خونه زندگیه خودم میزارم 

در حد سفره انداختن و ظرف شستن فقط کمک میکنم 

اوووف چقدر متنفرم از این آدما

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

اگه میتونی بری کار نکنی و کارای خیلی سبک کنی برواگه نه نمیشه، نروزنگ بزن بگو من خستم و میخوام استراح ...

به من زنگ زدن به شوهرم زنگ زدن گفتم خودت جوابشون رو بده میخوای هم خودت پاشو برو 

برو. کارای سبک انجام بده 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
من کمک مادرم هم نمیرم به همه هم میگم یه جون دارم که اونو واسع خونه زندگیه خودم میزارم در حد سفره اند ...

مادرشوهر من فقط توقع داره فقط توقع یکم با خودش فکر نمیکنه عروس من می‌ره سرکار یک آهر هفته بیکاره پسری هم که تربیت کردم تو کار خونه که کمک نمیکنه پس نباید توقع داشته باشم باز پر رو پر رو زنگ زده میگه بیاین خون تکونی 

2790
2778
2791
2779
2792