2777
2789
عنوان

شما میرین خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 36 پست
خب بده شمام دیدی نمتونی از بقیه کمک بگیر یا بگو خستم کمرم درد میکنه نمیتونم چون دعوت کردید اومدم

می‌دونی من خودم شنبه باز باید یک هفته برم سرکار وقتی هم میان خسته ام بعدم که ماه رمضون شروع بشه ملا دیگه کارای خودمم نمیتونم انجام بدم و از اونجایی که بقیه کار میکنند نمیشه بگم نمیتونم

مگه پول یه کارگر چقدر میشه نمیشه که زنگ بزنی به مادر عروست از دخترش گله کنی ؟؟؟ دیگه خونه تکونی چیه ...

آره واقعا فکر کن زنگ زده به مامان من گفته دخترت ۲۵ سالشه بچه که نیست باید عقلش بکشه پاشه بیاد کمک و هزار تا حذف دیگه جالبه بعد شوهر تحفه ام هم یکسری دعوا افتاده بودیم رفته بود به مامان من گفته بود آره دخترت نمیاد کارهای کشاورزی مامانم رو بکنه دیگه خانواده منم همه شناختنش و فلان منم گفتم مگه من کلفت ننه اتم یکجوری خودت و ننه اتم حرف میزنی انگار وظیفه امه نمیام تا بفهمیم وظیفه ام نیست و نرفتم خیلی هم گله و ... کرد ولی جالبه که بازم از رو نمیره زنگ میزنم بیاین خونه تکونی گفتم باشه بشین تا بیام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اونا چیزی به اسم کارگر رو قبول نمیکنن که...من که نظرم مثل خودته....خودمم کارگر میگیرم..ولی چه م ...

خانواده همسر من اخلاق های خاصی دارن یکساعت که بری اونقدر متلک میندازم بهت که آره از صبح نیومدی باید از صبح نیومدی از رفتن خودت پشیمون میشی بعدم مادرشوهر من پنجاه و هفت سالشه و اینکه جاری هام برای خونه خودشون کارگر میگیرن کارشون رو میکنند با اینکه خانه دار هستن ولی شوهر من نیمذاره بگیرم میگم اگه اونا میرن کمک مادرشوهر حداقل شوهرهاشون هواشون رو داره 

آره واقعا فکر کن زنگ زده به مامان من گفته دخترت ۲۵ سالشه بچه که نیست باید عقلش بکشه پاشه بیاد کمک و ...

ببین مادرشوهر من مستقیم نمیگفت 

مثلا پدرشوهرم رو میچید 

مینداخت سر من 

هی گفتن تنبله 

تا ۱۰ میخوابه 

فلانه 

ولی من واقعا تو زندگیه مشترک هیچی کم نزاشتم 

واسع همین شوهرم تو خونه راضیه 

تمیزی و ناهار و شام و الانم دوتا بچه 

اما واسع کسی کار نمیکنم 

بقیه هم اوایل کلی حرف بارم کردن دیدن فایده نداره بیخیال شدن 

الان بعد ۱۲ سال کار به کارم ندارن 

فقط سعی کن بابت موضوع مادرش تو خونه بحث راه نندازی 

همش با شوخی و خنده گذر کنی از این قضیه 

چون هرچی گله و شکایت و دعوا داشته باشی بیشتر حساس میشه 

و حق رو به مادرش میده 

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

نه بعدم بگو جمعه رو فقط وقت دارم برای خونه تکونی خودم نرو ولی اگر میخوای دلشو به دست بیاری به مادرشو ...

چرا آدم باید دل مادرشوهرش را بدست بیاره هیچوقت نفهمیدم 

مگه  مدال افتخار به گردنمون میندازن

مم اوایل کمک میکردم ولی دیدم با یکبار کار نکردن کارهای قبلی هم یادشون میره الان تو یه ساختمون هم هستیم اصلا و ابدا نمیرم .

بنظرم آدم ها هنر کنن کارهای خونه خودشون را انجام بدن خیلی .