2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته گلم

نفس عمیق بکش تنفس دیافراگمی بزن نت انجام بده یه مدلش درازکشیدش خیلی عالیه 

سعی کن دلیلشو پیدا کنی و حلش کنی

یه میوه بردار به تمام جزئیاتش توجه کن مثلا رنگش بوش اندازش  جنسش و هرچی که میبینی با حس خوببب

بعد بهش فکر کن بگو اینو کی خرید ؟ خودت مثلا خریدی یا همسرت از کجا خریدش قیمتش چند بود اون اقای فروشنده اینو از کجا گرفته و...تا تهش که اون کسی که کاشته به چی امیدی و باوری اینو کاشته چقدر براش زحمت کشیده

خودتم بهش اضافه کن

اینو یه روانشناس بهم گفت کمک میکنه به لحظه حال توجه کنی و استرست بره

تو الان از اینده ترس داری که اظطراب داری فقطط لحظه حاله ک در دسترسته پس ازش با حس خوب استفاده کن

یه برگه بردار به خاطر همه نعمت هایی ک داری از خدا تشکر کن

بخاطر این که همین گوشیو داری خونه داری لباس داری خوشگی یا مثلا بچه هات اگر داری  سلامتیت پولی که تو حسابته 

با حسسسس خوبببب و از ته دل انجامش بده

خیلیا هستن نون شبشون رو هم ندارن

اینو میگم که بتونی با تمام وجود انجامش بدی

همه اینا کمکت میکنه حالت خوب بشه

و بخاطر تک تک اعضای بدنت از خدا سپاسگذاری کن قلبتم اروم میگیره

چند وقته گلمنفس عمیق بکش تنفس دیافراگمی بزن نت انجام بده یه مدلش درازکشیدش خیلی عالیه سعی کن دلیلشو ...

دو هفتس اینجوری شدم عزیزم

البته من کلا از بچگی همین بودم

چیزای بد ب خودم تلقین میکنم اذیت میشم 

بابت اتفاقی که نیفتاده و نخواهد افتاد نگرانم

حرفات خیلی آرومم کرد ممنونم عزیزم قبولشون دارم حتما عملیش میکنم ببینم چطور میشم 

واقعا منم هرموقع تو نوت گوشیم اتفاقات مثبت زندگیم مینویسم حس میکنم ذهنم از آشفتگی درمیاد

دکتر چی بهتون گفت دارو چی داد من که دیگه بریدم😭

روانپزشک اصلا هیچ تکنیک خاصی برای غلبه به این وسواس و استرس نمیده ب آدم

فقط دوتا دارو داد

یکی برای وسواسم

یکی هم اضطرابم که میخورم بهتر میشم آروم میگیرم

عزیزم نگران نباش میگذره و بهتر میشی

احتمال میدم ذهنت درگیر اتفاق بدیه درسته؟ یه هفته ابنا درگیری و نگرانی کم کم از سرت میوفته