2777
2789
عنوان

شیرینی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 80 پست
چقدر خوشحالم که شماهارو دارم،که اینقدر امشب ازتون انرژی گرفتم،چقدر حال دلم خوب شد عزیزم،امیدوارم همی ...

مرسیی همچنین چقدر مهربون 🩷

نگران هیچ چیز نباش موفق میشی عزیززززم🤗🩷🌹

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختررررر عالیییییی شدن عالیییی دستت درد نکنه قشنگ معلومه خوش‌مزه اند آفرین به هنر دستت نوش‌جونتون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عکس بعدی باز میفرستم کاش بیاد

وایییییییییی عالیه عالیههههههههههههههههههههچقدر تو هنرمندی اخه 😍

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
وای چقدر خوشگلههههچقدر خوشمزه به نظر میرسه😍آفرین واقعا خیلی مرتب و زیباس هنرمند🤍

ممنونم بابت لطفت عزیزم❤️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دختررررر عالیییییی شدن عالیییی دستت درد نکنه قشنگ معلومه خوش‌مزه اند آفرین به هنر دستت نوش‌جونتون

وای مرررسییی بابت انرژیت عزیزم❤️❤️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍