2777
2789
عنوان

شیرینی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 80 پست
افرین خیلی هنرمندیمیگم ک تو بیو ساعت دقیق تولد بچه رو زدید، چطوری انقدر دقیق متوجه شدید؟

قربونت عزیزم،توی کارت تولد نوزاد زده بود عزیزم❤️

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییییییییی عالیه عالیههههههههههههههههههههچقدر تو هنرمندی اخه 😍

وای که چقدررر خوبی شما😍😍

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عزیزم خیلی خوب شده شیرینی هات،کدوم شهری؟کیلویی چند نخودچی؟

قربونت گلم،من اصفهانم عزیزم،نخودچی کیلویی۳۵۰قشنگم،من چون وسواسم موادشو درجه یک استفاده میکنم گلم

همه شیرینیا عالیه ولی شیرینی مربایی رو خیلی قشنگ تر میشه تزیین کرد تنها اشکالی که دیدم همین بود

قربونت بشم،اره عزیزم خودمم متوجه شدم که مربایی باید بیشتر برای تزئینش وقت بذارم،البته عکس سری اخری که سفارش داشتم رو ندارم باشکلات وپودر پسته و...تزیین کرده بودمش،بازم ازت ممنونم کمکم کردی متوجه بشم😘

وای ک چقد عالی شدن آفرین بهت هنرمند😍همین چند دقیقه پیش تاپیک گذاشتم راجب شیرینی گردویی میخوام تو خونه درست کنم هوس کردم ولی متاسفانه کسی جواب نداد ،بلدی شما این مدل شیرینی؟

عالی بود فداتشم از مال بیرون هم بهتره واقعا میگم بهت افتخار کن به خودت انقد کدبانو و هنرمندی قشنگم

قربون این همه مهربونیت بشم من❤️

وای ک چقد عالی شدن آفرین بهت هنرمند😍همین چند دقیقه پیش تاپیک گذاشتم راجب شیرینی گردویی میخوام تو خو ...

فداتشم عزیزم،راستش درست نکردم عزیزم چون هیچوقت درخواست نداشتم،اگر دستور عالی پیداکردم واست میفرستم حتما عزیزم😘

به به چقد با سلیقه و تمیز. دلم خواست مخصوصا نخودیا🥺

عزیزدلمی❤️

اگراصفهان هستی واست درست کنم بااسنپ بفرستم نوشجان کنی عزیزم😘