2777
2789
عنوان

شیرینی عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطف داری عزیزم،پارسال وپریسال کلی سفارش گرفتم اماهمش فکرمیکنم خوب نیستن

شیرینی به این تمیزی و قشنگی پختی فکر میکنی خوب نشده ؟😐

خیلی هم خوب شده 👌🤩

مشخصه کلی واسه قالب زدنشون وقت گذاشتی مطمئنم طعمشون هم خوبه 

شیرینی به این تمیزی و قشنگی پختی فکر میکنی خوب نشده ؟😐 خیلی هم خوب شده 👌🤩 مشخصه کلی واسه قالب زدن ...

الهی قربونت بشم بااین همه انرژی مثبتت،برای قالب زدن وسواس زیادی دارم ،همش میگم پس چرا مشتری انچنانی ندارم،شهرپدرم میرم همه سفارش میدن اما محل زندگیم نه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بی نظیره. چقدر تمیز و با سلیقه درشون آوردی. مطمئنأ طعمشون معرکه اس

مرسی که بهم انرژی میدی،راستش یکم توی بازاریابی ضعیفم همش فکرمیکنم دلیل مشتری نداشتنم توی محل زندگیم اینه که کارم خوب نیست بااینکه شهرپدرم میرم کلی مشتری دارم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
عکس بعدی باز میفرستم کاش بیاد

چقدر با سلیقه😍

همشو خودتون درست کردید گلم؟

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

چقدر با سلیقه😍همشو خودتون درست کردید گلم؟

شمالطف دارید،بله عزیزم خودم درست کردم.

نخودی،برنجی،بهشتی،المانی،بامیه،اون یکی هم ویفر شکلاتی

الهی قربونت بشم بااین همه انرژی مثبتت،برای قالب زدن وسواس زیادی دارم ،همش میگم پس چرا مشتری انچنانی ...

تا جا بیوفتی یکم طول میکشه 

میتونی بری سوپر مارکت ها و ... کاراتو نشون بدی چند تا نمونه هم ببر که تست کنن البته فک کنم باید سیب سلامت داشته باشی 

به دوست و آشنا بسپر معرفی ات کنن 

میتونی با تالارهای عروسی هم صحبت کنی 

یه پیج تو ایتا یا اینستاگرام یا... هم بزن از شیرینی ها و روند پختشون میتونی عکس بزاری و استوری کنی  

تا جا بیوفتی یکم طول میکشه میتونی بری سوپر مارکت ها و ... کاراتو نشون بدی چند تا نمونه هم ببر که تست ...

واقعا ممنونم بابت راهنماییات عزیزم❤️

مرسی که وقتتو دراختیارم گذاشتی❤️

شمالطف دارید،بله عزیزم خودم درست کردم.نخودی،برنجی،بهشتی،المانی،بامیه،اون یکی هم ویفر شکلاتی

واااو چه خوب خیلی باسلیقه و بی نظیر هستن شما حتما با این سلیقه ای که دارین موفق میشین مطمئنم🌹

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

واااو چه خوب خیلی باسلیقه و بی نظیر هستن شما حتما با این سلیقه ای که دارین موفق میشین مطمئنم🌹

چقدر خوشحالم که شماهارو دارم،که اینقدر امشب ازتون انرژی گرفتم،چقدر حال دلم خوب شد عزیزم،امیدوارم همیشه توی زندگیت حالت خوب باشه😘