2777
2789
عنوان

گزارش فیک

301 بازدید | 24 پست

بچه ها من چند باری به مشاورم گزارش کار فیک دادم و اون مباحثو عقبم ولی بلدم تا حدودی 

الان که دارم وارد جمع بندی میشم توی جمع بندی بخونم اون مطالبو اوکیه؟ میتونم؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بگو خوب متوجه نشدم اینجاهاشم تایم بیشتری بذاری،ایول از الان جمع بندی رو شروع کردی

اها آره میخواد همین کارو کنم 

میرسم به نظرت؟ 

از حدودا 15 اسفند انشاالله 

میرسم عقب موندگیارو توی جمع بندی رفع کنم؟ 

درسم قویه 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

سعی کن تا جایی ک میتونی گزارش فیک ندی رو راست بگو نخوندی اینجوری ب نفع خودته

میدونی میخونم اتفاقا کن کاری نمیکنم ولی نمیرسم تموم کنم برنامرو با اینکه از صبح تا بوق سگ میخونم

میدونی میخونم اتفاقا کن کاری نمیکنم ولی نمیرسم تموم کنم برنامرو با اینکه از صبح تا بوق سگ میخونم

خب عزیزم تو باید همینو بهش بگی تا مشکلتو حل کنه شاید اگه بهش بگی اون ی برنامه بهتر برات بچینه 

اها آره میخواد همین کارو کنم میرسم به نظرت؟ از حدودا 15 اسفند انشاالله میرسم عقب موندگیارو توی جمع ب ...

عقب موندگیات چیاس؟بنظرم میتونی، منم از آخر اسفند جمع‌بندی رو شروع میکنم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

عقب موندگیات چیاس؟بنظرم میتونی، منم از آخر اسفند جمع‌بندی رو شروع میکنم

مثلا زیست یازدهم رو یه سری بخشاش 

و شیمی یازدهم 

و یه فصلم فیزیک 11

فیزیک دوازدهم رو خوندم ولی یادم رفته که اونم مرور میذاره دیگه 

بهش بگو 

کامل اون قسمتارو یاد نگرفتم

اگر میشه بیشتر پارت تایم بریزید 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
بهش بگو کامل اون قسمتارو یاد نگرفتماگر میشه بیشتر پارت تایم بریزید

مرسیییی

بهش بگو کامل اون قسمتارو یاد نگرفتماگر میشه بیشتر پارت تایم بریزید

میرسم به نظرت؟ 

میرسم به نظرت؟

پسر من هنوز داره درس میخونه عزیزم ماه بعد جمع بندی رو شروع میکنه ، شمام تا یک ماه بخونید

صدرصد میرسید ❤️

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
مثلا زیست یازدهم رو یه سری بخشاش و شیمی یازدهم و یه فصلم فیزیک 11فیزیک دوازدهم رو خوندم ولی یادم رفت ...

بله میتونی بنظرم،من با تولید مثل مشکل دارم می‌خوام حذفش کنم همش قاطی میکنم،نظرت چیه؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بله میتونی بنظرم،من با تولید مثل مشکل دارم می‌خوام حذفش کنم همش قاطی میکنم،نظرت چیه؟

آره واقعا فصل کثافتیه

میگم که به نظرت مباحث موندم که زیاد نیست؟ 

من دوازدهمم طبیعیه الان حرکت شناسی یادم نیاد؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز