2821
2789
عنوان

گزارش فیک

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 24 پست
بله میتونی بنظرم،من با تولید مثل مشکل دارم می‌خوام حذفش کنم همش قاطی میکنم،نظرت چیه؟

پس همون مباحثی که نخوندم بگم بیشتر وقت بده دیگا؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

میگم که به نظرت مباحث موندم که زیاد نیست؟ من دوازدهمم طبیعیه الان حرکت شناسی یادم نیاد؟

نه بنظرم زیاد نیست من خودم مونده زیاد دارم دو فصل شیمیم مونده ۵ تا فصل زیستم،سه فصل فیزیکم ریاضی هم که تصمیم ندارم کلشو بخونم،دیگه مجبورم تا آخر اسفند هرجور شده جمعشون کنم

مطمئن باش اینجوری نیست که یادت نباشه،مرور کنی یادت میاد خاصیت حرکت شناسی همینه مخصوصا شتاب ثابت چون خیلی حفظیه سخت تو ذهن میشینه 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس همون مباحثی که نخوندم بگم بیشتر وقت بده دیگا؟

آره بگو خوب یاد نگرفتم نیاز دارم بیشتر تایم بذارم روشون

نه بنظرم زیاد نیست من خودم مونده زیاد دارم دو فصل شیمیم مونده ۵ تا فصل زیستم،سه فصل فیزیکم ریاضی هم ...

جدی؟ چقد حرفات آرومم کزد خدا دلتو آروم کنه 

مرسی ازت آره منم عین تو ریاضی عقبم 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

روزی چند ساعت میخونی؟

متغییر هرچقدر توانم بکشه گاهی هم کم گاهی زیاد 

جدی؟ چقد حرفات آرومم کزد خدا دلتو آروم کنه مرسی ازت آره منم عین تو ریاضی عقبم

من خیلی واسه زیست لعنتی استرس دارم هیچوقت واسه فصل ۷ و ۸ دوازدهم تست نزدم،سختن؟فکر کنم ۷ خیلی برام سخت باشه چون سر ۴ دوازدهم پیر شدم،تو کتم نمیرفت

متغییر هرچقدر توانم بکشه گاهی هم کم گاهی زیاد

من امروز و دیروز خیلی تنبلی کردم روزی ۵ ساعت خوندم از عذاب وجدان دارم میمیرم

من خیلی واسه زیست لعنتی استرس دارم هیچوقت واسه فصل ۷ و ۸ دوازدهم تست نزدم،سختن؟فکر کنم ۷ خیلی برام س ...

راحت ترین فصلان این دوتا اصلا نگران نباش اصولا اینا رو نمیخونن میذارن جمع بندی یه نگاه میندازن نگران نباش، 

من امروز و دیروز خیلی تنبلی کردم روزی ۵ ساعت خوندم از عذاب وجدان دارم میمیرم

منمممم