2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یک نفر رو گفتم تا قیامت نمیبخشم 

فکر کنم تا الان شاید مرده باشه 

مادربزرگ دوستم بود 

امشب یکی هم تو نی نی سایت اضافه شد شد دوتا 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

من نفرین نمیکنم ولی یه نفر خیییلی اذیتم کرد و گفتم هیچوقت نمیبخشمش  وقتی فوت شد هنوز چهل روز نشده بود که اومد به خوابم وضعیت بدی داشت و اصرارکرد ببخشمش

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

نفرین که نه ولی باردار بودم رفتم خونه خواهرشوهر با مادرشوهر و خواهرشوهرا بچه بودم اونام هرکدوم دوبرابر من سن داشتن  همون خواهرشوهر پرید بهم و شروع کرد به حرف زدن بهم اینقدر حالم بد شد جراتم نداشتم چیزی بگم که مبادا برن برعکسش برای شوهرم تعریف کنن 

از خونه ش اومدیم بیرون به ۱ سال نکشید ورشکست شد شوهرش بهش خیانت کرد با خانواده شوهرش درگیر شد مریضی لاعلاج گرفت و...تا ۴-۵سال بشدت زندگیش بهم ریخت ولی من نفربن نکردم فقط دلم شکست 😔

چرا

نوه لوس و بی تربیتش مدام ازارم میداد حتی رابطه من و دوس صمیمیم رو بهم زد بازم کاری نداشتم باهاش 

این رفته بود به مادربزرگش نمیدونم چی گفته بود

روز بعد عین خر وحشی خودشو ول داده بود تو مدرسه حمله کرد سمتم کلی حرفای ناجوری زد فقط شانس آوردم مدیر مدرسه بیرونش کرد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت