2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گفتیم باید خداقل ۱۰جلسه بیان حرف بزنن بعدشم چند حلسه پیش مشاور روانشناس و روان پزشک برن تابعد تص ...

من ۴ ماه با یکی آشنا شدم ۱۶ جلسه رفتیم بیرون و به نتیجه نرسید، اصلا عجله‌نکنین بزارین همدیگه رو خوب بشناسن، آره روانشناس و مشاور هم عالیه البته باید تبحر داشته باشن

من چون خاستگار سنتی راه ندادم خونه برام سوال شد عزیزم

ربطی به سنتی نداره دوست پسرتم باشه وقتی قضیه حدی میشه باید بپرسی

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
میدونید یه عده سئوالات خواستگاری و با سئوذلات شب اول قبر اشتباه میگیرن یا با سئوالات گزینشاستخدامی ف ...

ولی یسری چیزا واقعا مهمه، حساسیتش تو پوشش،فرهنگ،اینکه چقدر مذهبیه یا مذهبی نیست ...یسری چیزا شاید بچشم نیاد ولی مشکلات بزرگی رو بوجود میاره، بنظرم یمدت برن بیرون و بیان آنا شن،با دو سه جلسه خاستگاری هیچی معلوم نمیشه

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

الان پشیمونی؟؟ خوشت اومد از ظاهرش ک نتونستی چیزی بگی؟؟؟

نه شوهرم آدم خیلی خوبیه 

تازه یه سال و نیمه ازدواج کردیم

نه حتی طاهرش هم اصلنننن تایپم نبود

ولی مطمئنم مامان و خالم به کاری کردن

وای چقد تو نی نی سایت تاپیک میزدم چطور ازین ازدواج فرار کنم

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
ربطی به سنتی نداره دوست پسرتم باشه وقتی قضیه حدی میشه باید بپرسی

خب ما قبلا درمورد همه چی تو دوسال صحبت کرده بودیم،خاستگاری که اومدن حرف خاصی نزدیم اصلا

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

حتی درمورد غذای مورد علاقه پسره هم حرف بزنن، خیلیا میگن مهم نیست، ولی خب دختر شما فردا قراره برای اون آقا غذا بپزه، بد غذا باشه طبیعتا خیلی اذیت داره

ایشالا هرطور که صلاحه پیش بره و دخترتون خوشبخت شن

آخه بعضیا توقع دارن یبار عروسو تو خاستگاری تستم بزنن

نه در این حد نه

در ضمن مسائل جنسی برای جلسه اول نیست

جلسه سوم چهارم بهتره راجع بهشون حرف زده شه

مخالفم طرف همون اول بیاد راجع به مسائل جنسی حرف بزنه و مخالف اینم هستم که کلا راجع به این موضوع حرف زده نشه