2777
2789
اون بابات بوده با تغییر چهره میخ.استه امتحانت کنه

چقدر نمک های بی مزه ایی میریزی  با این لحن حرف زدنت مثلا مادری؟که میگی برای دخترم خواستگار اومده با این لحن حرف زدنت اصلا شبیه یک مادر نیستی

نه شوهرم آدم خیلی خوبیه تازه یه سال و نیمه ازدواج کردیمنه حتی طاهرش هم اصلنننن تایپم نبودولی مطمئنم ...

خیلی عجیب بوده ک اصلا تایپت نیوده 😁

اره ساید خاله و مامانت زبونبند گرفتن واست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر نمک های بی مزه ایی میریزی با این لحن حرف زدنت مثلا مادری؟که میگی برای دخترم خواستگار اومده با ...

دقیقا منم تعجب کردم از مدل صحبت کردن!!

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

چقدر نمک های بی مزه ایی میریزی با این لحن حرف زدنت مثلا مادری؟که میگی برای دخترم خواستگار اومده با ...

مخاطبش شما نبودید

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم

هدفت از ازدواج چیه؟ چرا منو انتخاب کردی؟ حقوقت چقدره؟ دوست دهری همسرت شاغل باشه یا نه اگه شاغل باشه تو خونه باید خرج کنه یا نه؟ درامدتو صرف زندکی خودت نیکنی یا به دیگران مثلا خانواده ات هم کمک میکنی؟ کجا میخوای زندگی کنی دور از خانواده ات یا نزدیکشون؟ مهمترین وظیفه زن و مرد تو خونه چیه؟ چندتا بچه در آینده میخوای؟ جنسیت بچه برات اهمیت داره؟ توقعت از همسرت چیه چیا رو وظیفه همسرت میدونی توقعت از رفتار همسدت با خانواده ات چیه؟ اهل رفت و امد با خانواده هستی؟ چقدر خانواده ات تو تصمیماتت اثر دارن؟ برای اینده ات چه تصمیمی داری؟به مهاجرت فکر میکنی؟ ایا کسی تو زندگیت بوده که ممکن باشه بعدا برات دردسر ایجاد کنه؟ چقدر ادم صبوری هستی؟ اعتقادات مذهبیت چطوره؟به حجاب اعتقاد داری؟

به اینا میگن مدل چاله میدونی صحبت کردن از ادب محرومن

تاپیک های دیگشم ببینید

تابلوعه که مرد هست

بعضی تاپیکاش صرفا برای رد گم کنی هس!!

تاپیک دیگم حرفای دری وری میزد میگف روغن موتور فلان...!معلومه مرد هس