2821
2789
ببین خسیس نباشهههههمستقیم هم نپرسسر اعتقادات باهم خیلی حرف بزنیدددمن که حس میکنم سر جلسه خواستگاری د ...

من خودمم سر خاستگاری لال نشستم ای کاش عقل الانمو داشتم دهن خودشو خانوادشو...

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علت اینک می‌خواد ازدواج کنه چیه ؟(اصرار خانواده یا میل شخصی….)

چ خط قرمزهایی داره؟

چ انتظاراتی از همسرش داره؟

بعد از ازدواج خونه مستقل میگیره یا قراره پیش مادرشوهرش باشه؟

درونگرا است یا برونگرا ؟

کاش یکی دو جلسه برن بیرون که آشنا شن، هرسری یچیزی باید پرسیده شه

برا جلسه ی اول بهتره از خودش و خانوادش بپرسه، میزان تحصیلات، تعداد خواهر برادر، برنامه برای اینکه قراره منزل مشترک کجا باشه(‌اگر در شهر های متفاوتی هستن) ، حدود حجاب ، میزان مذهبی بودن ، چشم‌انداز نسبت به آینده بررسی بشه، موضوعات خیلیه

علت اینک می‌خواد ازدواج کنه چیه ؟(اصرار خانواده یا میل شخصی….)چ خط قرمزهایی داره؟چ انتظاراتی از همسر ...

من کلا اعتقادی به درونگرایی برونگرایی ندارم

کاش یکی دو جلسه برن بیرون که آشنا شن، هرسری یچیزی باید پرسیده شهبرا جلسه ی اول بهتره از خودش و خانوا ...

آره گفتیم باید خداقل ۱۰جلسه بیان حرف بزنن بعدشم چند حلسه پیش مشاور روانشناس و روان پزشک برن تابعد تصمیم نهایی گرفته بشه

من کلا اعتقادی به درونگرایی برونگرایی ندارم

من دارم و چون خوابگاهییم قشنگ متوجه شدم که ی سریا همه چیز و بروز میدن اما ی سریا گوشه گیرن و با هر کسی صحبت نمیکنن و تنهایی و ترجیح میدن احساساشون بروز نمیدن و…

من خودمم سر خاستگاری لال نشستم ای کاش عقل الانمو داشتم دهن خودشو خانوادشو...

من اصن آدم ارومی نیستم

من مخالف بودم که بیان مثه اینکه مامان و خالم یه کاری کردن بعد گفتن فقط بذار بیان منم با هزاربار دعوا کردن قبول کردم به خودم گفتم میرم اونجا میگم من ازت خوشم نمیاد باهاش مخالفت میکنم ولی رفتم تو اتاق باهاش حرف بزنم زبونم انگار واسه خودم نبود هرچی میگفت میگفتم منم همینطور از اتاق اومدم بیرون انگار داشتم با دوست پسرم حرف میزدم انقد خوشحال بود

فردا صبحش که شد انگار از خواب بیدار شدم باورم نمیشد من اینارو گفتم اصن خیلی باهم متفاوتیم

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
تمام سئوالاتی که پسر حق خودش میدونه بدونه دخترم حق داره بپرسه و آگاه بشه

من چون خاستگار سنتی راه ندادم خونه برام سوال شد عزیزم

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز