2777
2789

من همیشه به پسر سه سال و نیمم شربت های تقویتی مثل امگا 3 و زینک ب کمپلکس و اینجور چیزا میدم البته بین هر شیشه ای که کامل استفاده می‌کنه حدود یکماه فاصله میذارم پشت سرهم و بطور مداوم بهش نمی‌دم ولی امشب ک رفتم خریدم متعجب شدم قبلاً خیلی مناسب تر میشد الان شد 850 گفت آلمانی ان

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی از من به تو نصیحت سر خود خوردن ویتامین ها یعنی سلام به سرطان همین ب کمپلکس که میدی به پسرت میدونی که سطحش در بدن بره بالا سلول های سرطانی رو فعال میکنه؟

ببرش آزمایش بده اگه ویتامین کم داشت توی بدنش اون موقع با تجویز پزشک بده اونم نه هر پزشکی کسی که واقعا پزشک باشه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

خوب خریدی حالا فقدامگاسه رو من 850میخرم چقدرم گنده نمی دونم بچه چطور اینو میخورع قشنگ درشو باز میکنم بوی ماهی حالمو بد می‌کنه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

چه مارکی خریدی، بعدش بدون نسخه پزشک هم میدن؟؟

بله میدن من امگا 3 آلمانی خریدم براش مارک آپوویتال

زینک مارک سوپلکس

خوب خریدی حالا فقدامگاسه رو من 850میخرم چقدرم گنده نمی دونم بچه چطور اینو میخورع قشنگ درشو باز میکنم ...

اینجا به من داد 650 گفت خرید قبله روی بسته ام زده made in Germany 

یه چیزی از من به تو نصیحت سر خود خوردن ویتامین ها یعنی سلام به سرطان همین ب کمپلکس که میدی به پسرت م ...

پسرم دیر ب حرف افتاده گفتن باید ویتامین های گروه b و امگا 3 مصرف کنه البته من بین هر شیشه فاصله میذارم مثلاً یکماه امگا 3 میدم یکماه فاصله ماه بعد زینک فاصله ماه بعد ب کمپلکس اینطوری