2777
2789
عنوان

خواستگار🥴

309 بازدید | 24 پست

سلام نیاز دارم باهاتون حرف بزنم

من ۳۰ سالمه تیپم کاملا به روز و امروزیه عاشق آرایش کردنم بعد بیبی فیسم هر کی منو میبینه میگه بهم میاد ۲۳_۲۴سالم باشه بعد هیچ خواستگار رسمی نداشتم همش در حد حرف بوده که مثلا ما فلانی رو میخوایم یا تو خیابون خانوم ها تا دم خونمون دنبالم میومدن که خونمون رو پیدا کنن و اینجوری خلاصه الان یکی از دوستام یه آقایی رو بهم معرفی کرده متولد ۶۲ سوپرمارکت کار میکنه خونه نداره قیافشم اصلا به سنش نمیخوره خیلی بزرگتر نشون میده جوری که انگار پدر دختریم و این رو اصلا دوست ندارم به اینکه بخوام حتی ببوسمش هم فکر میکنم حالم بد میشه ولی از یه طرف هم میگم اگه دیگه هیچکس نیاد خواستگاریم چی🥺چیکار کنم الان 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خانما چرا از خودت شماره و ادرس نگرفتن یعنی چی که در خونه دنبالت میومدن

والا نمیدونم چرا مثلا میرفتم بازارچه خرید میدیدم تا دم خونه میان بعد همسایمون میگفت یه خانوم اومده بود برات تحقیق کنه که بیاد خواستگاری ولی هیچی به هیچی

شرایط خودت چیه؟ شاغلی؟ برای جواب منفی دادن وقت هست ،چند بار با هم بیرون برید و تبادل نظر کنید بعدا ج ...

خودم تو یه فروشگاه لوازم خانگی فروشنده ام

والا میگه خجالت میکشم نمیام همو ببینیم یه راست میام خواستگاری

والا نمیدونم چه طلسمیه 

من اصلا زیبایی خاصی ندارم 

پر ریروی ی خانومی تقریبا همسن مادرم هعی داشت درمورد پسرش با مت حرف میزد پسرم فلانه اینه اونه

اخرشم گفت شما مجردی درسته

منم گفتم اره بعد تعریفسو بیشتر کرد

قیافم این جوری بود😐💔

امیدوارم اشتباه فهمیده باشم و فردا که میرم چیزی بهم نگه😭😭

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

خودم تو یه فروشگاه لوازم خانگی فروشنده اموالا میگه خجالت میکشم نمیام همو ببینیم یه راست میام خواستگا ...

نظرم اینه بیاد خواستگاری،اشکالی نداره،ببین اصلا خانواده اش چطورن،حرف زدنشون چطوره ،جوابت منفی بود که تمام،اگر خواستی رفت و آمد کن،بنده خدا قصدش ازدواجه که گفته یه  راست خواستگاری

نظرم اینه بیاد خواستگاری،اشکالی نداره،ببین اصلا خانواده اش چطورن،حرف زدنشون چطوره ،جوابت منفی بود که ...

آره میدونم قصدش ازدواجه اصلا روش نمیشه حتی باهام چت کنه

ولی نمیدونم چرا حسم یجوریه

اصلا این حرفو نزن 30 سال ک سنی نیست بعدشم ازدواج نکردن بهتره تا یه ازدواج با کلی پشیمونیه به بعدش فک ...

واقعا نیاز داشتم یکی غیر خودم اینو بهم بگه