2777
2789
عنوان

استرس دارم برا کنکور ارشد

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست
منم. میدونید من معلم مطالعاتمالان گفتن شما نمیتونی ارشد روانشناسی بخونی هیچ تاثیری نداره برات. دیگه ...

من میخام مجوز مرکز اختلال یادگیری بگیرم ارشد روانشناسی داشته باشی راحتر مجوز میدن،منم معلمم

منم روانشناسی جمعس

شما لیسانست چی بوده عزیزم 

شاغلین. 

من ۴ ساله ارشد اسم نوشتم نرفتم 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=372712875]من میخام مجوز مرکز اختلال یادگیری بگیرم ارشد روانشناسی داشته باشی راحتر مجوز میدن،منم معلمم[/QUOTE

اخه گفتن باید دوتا مدرک داشته باشی که بتونی دفتر بزنی 

بعد زنگ زدم اداره کل گفتن به هیچ وجه قبول نمیکند مدرکت رو. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

یه جوری میگی چجوری صندلی پیدا کنم انگار تاحال سر جلسه هیچ آزمونی نرفتی 😂😂 دست کم نگیر خودتو بابا ب ...

اصلاحالم خوب نیست حوصله ندارم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
[QUOTE=372712875]من میخام مجوز مرکز اختلال یادگیری بگیرم ارشد روانشناسی داشته باشی راحتر مجوز میدن،م ...

درسته من میگم که ارشد علوم تربیتی دارم،الان می‌خوام آرد روانشناسی بدم که درسم تموم شد دفتر بزنم