2777
2789
عنوان

استرس دارم برا کنکور ارشد

192 بازدید | 22 پست

هیچی نخوندم حوصلشو ندارم استرس دارم ک اونجامیرم چطور صندلیمو پیداکنم😞😞خستم حوصلشو ندارم برم سرجلسه ۲ساعت و نیم بشینم!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا بفهمیم امتحانش کیه

کارت ورود به جلسه نوشته 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم نمی دونم،کنکور روانشناسی دارم فرداس یا پس فردا ؟کسی میدونه

منم ارشد روان نوشتن جمعه ساعت ۸ صبح 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

منم نمی دونم،کنکور روانشناسی دارم فرداس یا پس فردا ؟کسی میدونه

عزیزم شما شاغلی؟

کارشناسی چی خوندین 

نمی دونم برم یا نه،دلم به حال پولم میسوزه ۷۵۰پول ثبت نام دادم

منم. میدونید من  معلم مطالعاتم

الان گفتن شما نمیتونی ارشد روانشناسی بخونی هیچ تاثیری نداره برات. 

دیگه فاید نداره برم این همه راه امتحان بدم