2789
عنوان

ساکشن غبغب

1174 بازدید | 30 پست

من دوروزه ساکشن کردم ☹️درد خیلی دارم ازیطرف گشنگی شدید هرچی میخورم سیرنمیشم دکترم گفت غذاهای سفت نخور😭چیکارکنم فشارمم همش پایین 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من بعد عمل همه چی میخوردم اصلا دکترم چیزی از رژیم نگفت

ب من گفت نخور خیلی فشار میاد ب فکم تیرمیکشه غبغبم

☹️نمیدونم چزاسیرنمیشم اصلا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخاطر آنتی بیوتیکه

شما باچی دردتونو اروم میکردین؟؟نمیدونم چرا مسکن روم اثری نداره 

شما باچی دردتونو اروم میکردین؟؟نمیدونم چرا مسکن روم اثری نداره

بهم گفت فقط استامینوفن معمولی مجازه اصلا دلم نمیخواد به اون روزا برگردم فشار گن سردرد درد ماساژ دادن😖😖

بهم گفت فقط استامینوفن معمولی مجازه اصلا دلم نمیخواد به اون روزا برگردم فشار گن سردرد درد ماساژ دادن ...

نوافن خوردم شیاف زدم کدیین خوردم هیچی ارومم نکرد

اره گن خیلی بده

چقدر شد هزینتراضی بودیمنم ۱۶ روزه انجام دادم ولی زیاد درد نداشتم

۲۲ تومن

عزیزم من تازه دوروزه انجام دادم ،زیاد درد دارم

باید تحمل کنی واسه من بدترین و سخت ترین کار زیبایی بود ولی بعد نتیجه رو میبینی لذت میبری😍

خداکنه سریعتر دلم میخاد بگذره خیلی فشار رو غبغبو سرمه

من فقط شب اول درد داشتمولی شما چرا اینقدر زیاد دادی مگه کجا عمل کردیمن توی جشنواره ۸ تومن دادم

تهرانم،کجارفتین،؟