2777
2789
عنوان

ساکشن غبغب

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 30 پست
من تیر عمل کردم اوایل اصلا راضی نبودم فک میکردم اصلا تغییر نکردم ولی الان دوماهی هست خیلی خوب شده خط ...

دقیقا منم ۱۶ روز عمل کردم میگم چرا خط زاویه‌ام کامل نزده بیرون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز زوده عزیزم فعلا ورم داره فقط گن قابل تنظیم داشته باش و دائم ببند سه چهار ماه دیگه نتیجه اش مشخص ...

چند وقت باید گن بست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چند وقت باید گن بست

دکترم گفت ماه اول کامل فقط واسه حموم باز کن ماه دوم پاره وقت مثلا ۱۲ ساعت ببند ۱۲ ساعت باز کن ولی من چون اوایل از نتیجه اش راضی نبودم ماه دومم کامل بستم یعنی ۶۰ روز ۲۴ ساعته گن داشتم

دکترم گفت ماه اول کامل فقط واسه حموم باز کن ماه دوم پاره وقت مثلا ۱۲ ساعت ببند ۱۲ ساعت باز کن ولی من ...

سخت نیست؟ من دوست دارم عمل کنم از گن بستن میترسم ، بیرون چطوری میرفتی ؟ با گن یا باز میکردی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ببخشید من چند کیلو لاغر شدم غبغب آوردم برا منم خوب میشه؟

بستگی به سن تون داره به گفته دکترم زیر ۴۵ همه خوب میش 

اولی که ساکشن میکنی پوستت آویزونه اون که سنش کمتره با بستن مداوم گن پوستش میچسبه به استخوون فک ولی تو سن بالا پوست اونجور که باید نمی‌چسبه و یه مقدار آویزون میمونه

سخت نیست؟ من دوست دارم عمل کنم از گن بستن میترسم ، بیرون چطوری میرفتی ؟ با گن یا باز میکردی

برای من خیلی سخت بود چون تو اوج گرما عمل کردم پوستم زیر گن عرق سوز میشد همزمان هم آبله مرغون گرفتم باید روی تاول ها گن میپوشیم شما اگه قصدش رو داری تا هوا گرم نشده انجام بده

سخت ترین بخشش گن پوشیدنشه ولی واقعا ارزشش رو داره من با اینکه زیاد غبغب نداشتم ولی اعتمادبه‌نفس واسه عکس گرفتن نداشتم مخصوصا سلفی ولی الان خیلی خودمو بیشتر دوست دارم😁

برای من خیلی سخت بود چون تو اوج گرما عمل کردم پوستم زیر گن عرق سوز میشد همزمان هم آبله مرغون گرفتم ب ...

من خیلی بدیختم🥴😭هم سرماخوردم هم ساکشن کردم هم پریود شدم😭درهر سه تاش منو از پا داره میندازه دیگه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️