2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیشه  بعضی روزا ینخم نمیکشم ولی فرداش...

خب باید اراده داشته باشی دیگه

وقتی سیگار نمیکشی باید خودتو مشغول کنی با تنقلات و...

واسه عادت کردن به هرچیزی 21روز باید زمان بگذره اگه همت کنی و هر چندروز یه نخ کمتر بشی حتما میتونی ترک کنی

من همسرم سیگاریه.. نمیتونه ترک کنه. خودمم به دودش عادت کردم. وقتی سر کارم دودش به من نمیخوره همش خوابم.. :) البته من برامم مهم نیست ترک کنه چون قلبا دوسش داره. هنوز ازش متنفر نشده

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
من همسرم سیگاریه.. نمیتونه ترک کنه. خودمم به دودش عادت کردم. وقتی سر کارم دودش به من نمیخوره همش خوا ...

من خودم از سیگار متنفر شدم ولی نمیتونم بزارمش کنار

😋
من خودم از سیگار متنفر شدم ولی نمیتونم بزارمش کنار

نیکوتین عین کرم روی رگ های مغز هست.. همش مغز رو تحریک میکنه به کشیدن. برای همین نمیتونی.. ببین تنها کسی که میتونه کمکت کنه خودتی.. واقعا باید بخای. تا وقتی سیگار بسته ای میخری و دم دستت هست ترکش سخت تره

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
نه بابا یه نخ سیگاره مواد که نیست

چه اشکالی داره کمک تخصصی بگیرین؟حتما که نباید معتاد به مخدر ها باشین خیلی ها حتی برای ترک اعتیاد به عذا از خدمات کلینیکی استفاده میکنن دوست من

حال متکلم از کلامش پیداست

باید خودت خسته شی از سیگار و ب محض اینک ترک کردی از همون روز بری کلاس NA و تمام دوره هاشو همیشه شرکت کنی .

الات بابای من ۱۲ ساله خدارو شکر لب ب سیگار نزده. 

همسرمم خیلی منو دوست داشت وقتی اومد خواستگاریم گفتم من نمیتونم تحمل کنم سیگار دستت باشه همون موقع انداخت دور ... باورم نمیشد ک بتونه هر چند ک ورزشکار و قوی هیکل بود ولی الهی شکر الان حدود ۱۰ ماهه ک لب نزده و گذاشته کنار و خودش هم میگه ک خسته شده بوده. 

ولی خواهرانه میگم کلاس NA هم برو

باید خودت خسته شی از سیگار و ب محض اینک ترک کردی از همون روز بری کلاس NA و تمام دوره هاشو همیشه شرکت ...

خب شوهر شما خیلی دوستون داشته شما انگیزش هستین ولی من انگیزه ی ندارم

😋