2777
2789
عنوان

تازه عروس

1235 بازدید | 102 پست

بچه ها از دست شوهرم دارم دق میکنم واقعا ... خیییلی دوسم داره هر کاری بگم برام انجام میده ولی از یه چیز خیلی ناراحتم ... ما چند سال دوست بودیم ولی خرداد ازدواج کردیم ...  از وقتی عقد کردیم خیلی سرد شده حس میکنم اون یکی دو بار در هفته (گاهی هفته ها یک بار هم نیست) میاد سمتم هم بخاطر منه و میدونه من دلم میخواد که میاد ... خیلی حس افسردگی بهم دست میده خیلی بی اعتماد به نفس شدم ... خودش میگه بخاطر اینه که چاق شدم ولی کلا نمی تونم بپذیرم خیلی دارم اذیت میشم ... دارچین و فلفل و زنجبیل اینا هم امتحان کردم تاثیر ندارن :((( خواهش میکنم لطفا گزارش نزنید واقعا کس دیگه ای رو هم ندارم باهاش درد و دل کنم و كمک بگیرم 

بهتر ک سرد شده سعی کن عقد رابطه نداشته باشید

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت برس باشگاه برو وزنتو بیار پایین 

واسه سرد شدن رابطتون بشین منطقی باهاش حرف بزن چاقی تو دلیل نمیشه این همه زن چاق میشن مگ شوهراشون سرد میشن باهاشون این اصن دلیل خوبی نیس من خودم بعد ازدواج کمی چاق شدم ولی شوهرم اصلا تغییری توی رفتارش نداد و من خودم دوباره با رژیم گرفتن وزنمو پایین آوردم 

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
نه عزیزم خودش چاق شده میگه چاقی تاثیر منفی گذاشته روش

آها ببخش عزیزم اشتباه متوجه شدم پس

خب بازم این دلیل نمیشه گلم بشین باهاش حرف بزن

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂