2777
2789
عنوان

تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 102 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عروسی کردیم خونه خودمم

اخه گفتی از خرداد عقد کردی عروسی نشنیدم بگی

خب ببرش دکتر

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اون

هیچ ربطی نداره، اتفاقا آدم چاق چون غذای بیشتر میخوره توانشم بیشتره، ولی یه احتمالی هست چون رابطتتون کامل نیست اذیت میشه برا همین شاید سرد شده( البته اگر رابطتون کامل نیست)

آها ببخش عزیزم اشتباه متوجه شدم پسخب بازم این دلیل نمیشه گلم بشین باهاش حرف بزن

تاثیر نداره خسته شدم از حرف زدن و مستقیم و غیر مستقیم گفتن ... گریه م میگیره دیگه از این وضعیت ... واقعا بنظرتون هفته ای یک بار یا دو بار و بعضی هفته ها هم هیچی نرماله اول زندگی ؟؟؟ 

انگار منو نمی‌بینه اصلا 

هیچ ربطی نداره، اتفاقا آدم چاق چون غذای بیشتر میخوره توانشم بیشتره، ولی یه احتمالی هست چون رابطتتون ...

رابطمون کامله خونه خودمونیم .... میگع اضافه وزن شدید خیلی تاثیر گذاشته و فلان ... ۱۸۰ قدشه ۱۳۰ کیلو 

رابطمون کامله خونه خودمونیم .... میگع اضافه وزن شدید خیلی تاثیر گذاشته و فلان ... ۱۸۰ قدشه ۱۳۰ کیلو

خیلی سنگینه 

چاق ها واقعا بی انرژین جون ندارن 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ماگذراندیم .......

دکتر چی

دکتر اورولوژی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب عزیزم غذای رژیمی براش درست کن بعد موز و گردو و شیر با شیره خرما بریز مخلوط کن بهش بده جواب میده

انجام میدم سعی  میکنم بیشتر غذا ها رژیمی باشه ولی خیلی تو روحیه م تاثیر منفی گذاشته ... هی تو دلم میگم شاید منو نمی پسنده و ..... 

خیلی دلم گرفته ... مخصوصا تو اینستا پستایی میبینم که از زیاد بودن رابطه تازه عروس دوماد ها حرف می زنن انگار قلبم زخمی میشه. حسودیم میشه حس میکنم حیف شدم 

اگه تو این اضافه وزن قندشم بالاست راست میگه میل جنسی رو کم میکنه، حتی چاقی یکی از نشانه های افسردگیه، واقعا رو این مسئله حدی باش، حتما رژیمش بده،