2777
2789
عنوان

لاغری تا عید

482 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

من بچه ام الان 8ماهشه بعد زایمان خیلی وزنم رفته بالا با بچه هم نمیتونم برم پیاده روی یا باشگاه چه راهکارهایی دارید که تو خونه تا کمی از وزنم رو کم کنم؟

زندگی، برگ بودن در مسیر باد نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کالری شماری منم شیر میدم اما با کالری شماری ۱۲کیلو کم کردم همه چی میخوردم اما ب اندازه و برحسب کالری مجازم...حتما شیر و قرص شیر افزا هم تو برنامت بذار +قرص اهن و مولتی

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

سبزی و میوه بخور 

شبا فقط سوپ جو بخور 

حجم غذات را کم کن 

در روز بیشتر از هفت قاشق برنج نخور 

میان وعده فقط سبزی و میوه بخور اصلا تنقلات نخور 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .
کالری شماری منم شیر میدم اما با کالری شماری ۱۲کیلو کم کردم همه چی میخوردم اما ب اندازه و برحسب کالری ...

یه مدت کالری شماری کردم خیلی سختم بود باید همه چیو وزن کنم و تو برنامه بزنم شماهم اینطوری میکنید؟

زندگی، برگ بودن در مسیر باد نیست

تو خونه ورزش  کن برقص حلقه برن اینا خودش لاغرت میکنه اگه غذاتم کنترل کنی بهت پیشنهاد نمیدم تو این دوره رژیم بگیری چون بچه هنوز کامل به غذا نیفتاده اگه یک سالو نیمش بود میتونستی رژیم بگیری ولی الان مدارا کن شیرینجات نخور برنج کمتر بخور سوپ بخور عم شیرتو زیاد میکنه هم لاغرت میکنه خ ما بخور شیر بخور صبحانه کلی نان پنیر نخور مثلا یه موز با یه لیوان شیر بخور اینجوری امتحان کن ولی روزی یک ساعت تحرک یا درزش یا رقصو داشته باش

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

اول اینکه به اندازه یک نفر غذا بخور‌.‌‌‌....به بهانه ی اینکه شیر میدی غذا زیاد نخور.....دوم اینکه آهنگ بزار روزی یه ساعت با نی نی برقص...‌هم بچت حال میکنه‌...‌هم خودت لاعر میشی

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....