2777
2789
عنوان

معلم دخترم مفت نمی ارزه

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 52 پست

اصلا معلم کلاس اول نباید با بچه ها اینطوری رفتار کنه پسرم وفتی کلاس اول بود معلمش 20 سال تجربه تدریس کلاس اول داشت موقع املا هر کلمه و حرفی بچه ها بلند نبودند پای تابلو مینوشت بازم اگه اشتباهی داشتن اونو مشخص میکرد ولی برا همه خیلی خوب میداد 

یه روز یکی مادرا داخل گروه گغت چرا کلمات رو موقع املا پای تابلو مینویسید گفت کلاس اولی تازه اول راهه و شروع راه یادگیری هست هدف از کلاس اول آموزش هست نه ایجاد رقابت 

الحق که معلم خوبی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی سال دیگه پولم قرض کردم دیگه دولتی نمینویسم

پسرم 6 ساله میره دولتی خدا را شکر این 6 سال معلماش عالی بودن به نظرم با مدیر صحبت کنید سال اولش هست روش برخورد با کلاس اولی رو بلد نیست

عزیر اعتماد بنفس خودتم کمه اعتراض کن بگو معلمشی داره بچمو استرس میدی ی سال دیگه هم دوباره کلاس اول ...

گفتم عزیزم ولی کی زیر بار میرن؟ میگه ضعف از بچه‌ی خودته

اصلا معلم کلاس اول نباید با بچه ها اینطوری رفتار کنه پسرم وفتی کلاس اول بود معلمش 20 سال تجربه تدریس ...

وای چه معلم خوبی، خدا اینجور معلما رو زیاد کنه

والا کسی کلاس اول نمونده، بالاخره یاد میگیرن، بعضی معلما یجوری سخت میگیرن انگار بچه داره واسه آزمون بین المللی آماده میشه

عزیزم منظورت کتاب نگارش مدرسشه؟جملات کتاب نگارشو عالی و بی غلط می‌نویسه کلا کلمات و جملات محاوره رو ...

املا از کلمات خارج از کتاب ممنوعه. مگر اینکه کلمه رو بگذارند جلوی بچه. خانومشون حتما سال اولشه قاطی کرده.