2777
2789
عنوان

معلم دخترم مفت نمی ارزه

907 بازدید | 52 پست

اولین سال تحصیلشه واقعا بی تجربه‌اس به بچه‌ها استرس میده بهشون میگه شماها همتون کلاس اول میمونید بجز چند نفرتون، یا دخترم املاش ضعیفه همیشه قابل قبول میگیره، هفته‌ی پیش تو کلاس املا گفته بود بعد تو گروه گذاشت مادرا املا رو تصحیح کنن، منم تصحیح کردم شیش تا غلط ریز داشت دخترم، منم واسه دلخوشیش بهش خوب دادم با یه استیکر گفتم بعد این همه قابل قبول بزار یکم اعتماد به نفس بگیره، بچم داشت از خوشحالی بال درمیاورد، بعد امروز معلم دفتر املاشو دیده گفته اینم قابل قبوله مادرت اشتباه بهت خوب داده، آخه زن بیشعور بزار دل بچه خوش باشه چی میشه مگه تو که خودت تصحیح نکردی، املاشم کلمات سخت میگه مثلا پادگان گرمسار، خب بچه نه میدونه پادگان چیه نه گرمسار چی میشه یکم کلماتی بگی که آشناترن

برای املاش کتاب دیکته شب بگیرید باهاش کار کنید خوب میشه نگران نباشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول کن داری احساسی نظر میدی!

شما مادرشی حق داری 

ولی اون معلم که نمیتونه با دلسوزی و اشکال نداره پیش بره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بعضي معلما خيلييييي كمالگرا هستن 

مثلا بچه پيش دبستاني معلم اينقدر دقيق نظر ميده و مثلا ميگه اين خط ها كه كشيدن هم اندازه تر باشه 

يا مثلا مشق ميده منه بيچاره بايد انجام بدم  آخه پيش ديگه چيه

برای املاش کتاب دیکته شب بگیرید باهاش کار کنید خوب میشه نگران نباشید

نگران نیستم والا دخترم خیییلی پیشرفت کرده نسبت به اول سال اشتباهاتش ریزه در حد نقطه و اینا چون خیلی تمرین میکنم باهاش

ولی بعضی معلما اصلا انگار درکی از بچه ندارن

باهاش کار کن جا اینکه به اون حرف بزنی

اگه پنجم به بالا بود غلطاش نادیده گرفت مشکلی نیست درکشون تا حدودی میرسه اما کلاس اولی باید سخت گرفت

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»