2789
عنوان

مادرشوهر…

334 بازدید | 34 پست

بچه‌ها من خیلی با دید مثبت رابطه‌م رو باهاش شروع کردم و فکر می‌کردم این دشمن و مادرشوهر بازیا مال نسل قدیم بوده و حالا دیگه نیست..

در حالیکه درست بعد خاستگاری رفتارای عجیب غریبش شروع شد..خودشم بعدتر گفت شما ازدواج کردید حالم بد بود افسرده بودم..یا اینکه اوایا زنگ میزد میگفت فلان دوستم پسرش با عشق و عاشقی ازدواج کرده جدا شدن..

اول اینکه شخصیت بشدت برونگر و هیجانی و پرخاشگری داره با تن صدای بالا..

شروع کرد به بدرفتاری و رقابت با من جوری که هر کاری می‌کردم انجام میداد..از لاک زدن بگیر تا..بعدشم کادوهای خیلی بد و زننده‌ای برام میاورد که اگه بگم شاخ درمیارید.مثلا عیدی به جای سفره هفت سین و.. لباس تو خونه اورد .(واسه عروس معمولا پارچه و طلا می‌برن) ولی من یه متر پارچه هم از طرف ایشون دریافت نکردم..یا یه چیزی که براش کوچیک شده رو میاورد میگفت برام کوچیکه برا تو. ولی رفتارش به جوریه که انگار خیلی ما پر توقع هستیم در حالیکه من سفره و هرچی که داشتم رو خودم و همسرم تهیه کردیم و اون هیچ کاری نکرد

حتی الانم اگه یه چیزی می‌خریم نه تبریک میگه نه به رو‌ خودش میاره

از نظر ظاهری هیچ ضعفی ندارم ولی اگه یه جوش میزدم لک‌میشد به روم میاورد 

رفتارش با خانواده‌م  هم بد بود پرخاش می کرد..الان یکم بهتره من هرگز بهش بی احترامی نکردم ولی این اواخر دیگه جوابشو میدم..هم من هم خانواده‌م دلشون شکسته و من اصلا نمی‌تونم یه زنگ بهش بزنم..الان بهتره ولی یاد رفتارا و کادوهاش می‌افتم حرصم میگیره اذیت میشم مدام بهش فکر می‌کنم 😣بعد خودمو اروم می‌کنم میگم در حدی نیست که بهش فکر کنی ولی هنوزم بعد مدت ها داره ازارم میده گاهی تو خواب باهاش دعوا می کنم و حرفای دلمو میزنم..

اگه تجربه و راهنمایی دارید ممنون میشم که چجوری فراموش بکنم هموزم دم عید یاد عیدی‌هاش می‌افتم😄

فراموش نکنی چیکار کنی ؟ارتباطتت رو تا میتونی محدود کن چرا بعضی مادرشوهرا تا بعد نامزدی رنگ عوض میکنن ...

دوریم از هم ولی واقعا دلم شکسته فکرش باهامه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عین مادرشوهر من میگه زوجایی که باهم خوبن اخر طلاق میگیرن

اخر سر هم سر۵ماهگی ازدواجمون فحش داد به من درحالیکه باردار بودم تمام بدنم میلرزید تو اون وضعیت

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رفت امد نکن من ب همسرم گفتم تموم شد با فحش ها وتحقیرهای مادرش تا قیامته دیدار ما

من دوس ندارم همسرم فک کنه من اونو از خانوادت‌ش دور می‌کنم اما ازاردهنده‌ست حضورشون

ای بابا🙃چرا دلشون اینقد سیاهه!

نمیدونم تو شوکم

ب شوهرم جلو من گفت زنت بارداره وقراره بچه دارشی ولی اخرش طلاقش میدی میای پیشم نمیذارم زنت تورو ازم بگیره

درحالیکه شوهرم برای من میمیره خانم داره دق میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دوس ندارم همسرم فک کنه من اونو از خانوادت‌ش دور می‌کنم اما ازاردهنده‌ست حضورشون

ب فکر خودت باش همسرت تنهایی بره من ب همسرم گفتم تنهایی رفت امد کنه منو دیگ هیچ وقت نبره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم تو شوکمب شوهرم جلو من گفت زنت بارداره وقراره بچه دارشی ولی اخرش طلاقش میدی میای پیشم نمیذارم ...

چقد بد ولی باز خوبه همسرت متوجه شده

پیش همسرم الکی حفظ ظاهر می‌کنه یعنی هوای منو داره و‌منو دوس داره همش نقشه