2777
2789
عنوان

مادرشوهر…

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا که دیگه فحش قابل قبول نیست🫥

دلم نمیاد نفرینش کنم

فقط دلم برای جنین تو دلیم سوخت ضربان قلبم رفت بالا وتمام بدنم میلرزید تو اون فاصله ای ک بخوام لباس بپوشم ومحل رو ترک کنم همسرمم داشت جوابشو میداد اما اون دریده تر ازین حرفاس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شهر دیگه‌ن ولی دیر به دیرم ببینمش یه رفتاری انجام میده تا مدت ها یاد ادم می‌مونه

درکت میکنم این خانم هفته ی بار خونش بودیم صبح تاشب اول تیکه وطعنه متلک بود همسرم میگفت دایورت کن تا اینکه سر ۵ماه دیگه از حسادت ودل سیاهش ترکید همسرم گفت باور نکردم این بدخواه ماست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم نمیاد نفرینش کنمفقط دلم برای جنین تو دلیم سوخت ضربان قلبم رفت بالا وتمام بدنم میلرزید تو اون فاص ...

حق دارب… ایشالا بسلامتی خودت و همسرت و بچه‌ت زندگی خوبی داشته باشید

درکت میکنم این خانم هفته ی بار خونش بودیم صبح تاشب اول تیکه وطعنه متلک بود همسرم میگفت دایورت کن تا ...

من هنوز همسرم باور نکرده چیزایی که من حس کردمو حس نکرده لفظی حمایت می‌کنه ولی احساس می‌کنم ته دلش باهاشه

من هنوز همسرم باور نکرده چیزایی که من حس کردمو حس نکرده لفظی حمایت می‌کنه ولی احساس می‌کنم ته دلش با ...

میدونم چی میگی نمیخان باورکنن مادرشون افعی هفت سره براشون سخته باورش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم چی میگی نمیخان باورکنن مادرشون افعی هفت سره براشون سخته باورش

دقیقا.. اون ذهنیتی که از مادر دارن با چیزی که هست متفاوته ولی نمی‌تونن باور کنن

به خودت قول بده اگه اینبار رفتی ویه کاری انجام داد بذاری به حساب اخلاق های بد خودش نه اینکه باتو مشکلی داره...چون بعضی ها با خودشون مشکل دارن وحس بدی به دیگران منتقل میکنن

به خودت قول بده اگه اینبار رفتی ویه کاری انجام داد بذاری به حساب اخلاق های بد خودش نه اینکه باتو مشک ...

میدونم چی میگی دقیقا نارضایتی که از خودش و زندگیش داره ولی خب تقصیر من که نبوده که سر من خالی می‌کنه..

میدونم چی میگی دقیقا نارضایتی که از خودش و زندگیش داره ولی خب تقصیر من که نبوده که سر من خالی می‌کنه ...

مادرشوهر من یه خاصیتی داره از بهترین چیز ها ایراد میگیره از خراب ترین چیز ها تعریف میکنه اوایل این اخلاقش اذیتم میکرد فکر میکردم با من مشکل داره بعدا دیدم دست خودش نیست اخلاقشه