2777
2789

چند روز دیگه میرم توی سی سال

اصلا حوصله تیپ زدن ندارم، از خودم عکس نمیگیرم ، نصف موهام سفید شده هرماه باید رنگ کنم.

بعضی دخترا چه انگیزه ای دارن ، همینجوری اماده میشن عکس میگیرن از خودشون میزارن پروفایل و اینستا و.... من حتی اینستاهم ندارم

من یه تبلت دارم فقط که چون بزرگه حوصله ندارم باهاش عکس بگیرم، عکساهم باهاش به اندازه گوشی خوب و باکیفیت در نمیاد

ناراحتم عکس خوبی از خودم و جاهایی که میرم و کارایی که میکنم ندارم برای چند سال دیگه که یادگاری بمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روزی تعیین کن قشنگ چیتان پیتان کن خوشگل مشکل

برو کافه ای جای قشنگی چیزی

قبلشم با عکاس هماهنگ کن 4شات عکس قشنگ بگیری رو دلت نمونه.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

یه روزی تعیین کن قشنگ چیتان پیتان کن خوشگل مشکلبرو کافه ای جای قشنگی چیزیقبلشم با عکاس هماهنگ کن 4شا ...

عکاس از کجا بیارم 

بگم بیاد کافه ازم عکس بگیره؟

روم نمیشه جلو مردم

مامانم میگه بزار برات تولد بگیرم تو کافه میگم نمیخوام ، روم نمیشه جلو مردم

عکاس از کجا بیارم بگم بیاد کافه ازم عکس بگیره؟روم نمیشه جلو مردممامانم میگه بزار برات تولد بگیرم تو ...

از دوستی کسی بپرسید 

یا گوگل بزن پیج عکاس شهرتون و پیجاشونو بالا میاره میتونید نمونه کاراشم ببینید.

آره واسه هماهنگی و اینام بگو فلان روز چ ساعتی میتونید تشریف بیارید واسه عکاسی. لوکیشنم بگو فلان جا یا فلان کافه

رو نمیخواد یه چیز کاملاً طبیعیه خیلیا تو کافه، پارک یا محیطای عمومی عکس میگیرن

آره تولدت برو چرا ک نهه🌱

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

2790
2778
2791
2779
2792